Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:35, 19 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Możesz samej zrobić, wtedy koszty są małe. U Ciebie byłyby na pewno zraszacze statyczne, bo trawnika mało - no i duuużo linii kroplującej...Ale ceny pewnie zna tylko Danusia

Szukam osób, które robily z firmą. Mój M nigdy sie nie zmobilizuje wiem , że z dobrym sprzętem i u renomowanych firm to kilkanaście tys. Ale moj sąsiad zrobił za taka niską kwotę, że samemu sie nie opłaca. Pytanie na co naleźy zwrócić uwagę???
Masz 100% ze u mnie mało zraszaczy i dużo linii kroplującej
Ogród Magdalenka 23:01, 19 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
To też zakupię dolomit ... poczytałam , że pod wszystkie rośliny można sypać
... dzisiaj zawijasek przycięłam dość mocno ... kompostownik mam pełny ...
... a kiedy można przyciąć trzmielinę ?

Trzmielinę tnij teraz.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:00, 19 cze 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

A dzisiaj duuużo zdjęć zrobiłem - z racji tego, że zdezerterowaliśmy ze szkoły wróciłem do domu wcześniej Ale wcześniej zrobiłem zakupy. Bratki na balkonie zniknęły - pojawiły się pełne, białe petunie - 3 duże sadzonki za 7 złotych - szaaaleństwo zakupowe

Statystyczny nastolatek mający 7 złotych w kieszeni poszedłby pewnikiem na piwo. A nasz Sebastian kwiatki kupuje! Brawo Sebastian! Ogrodowisko jest z Ciebie dumne! Prawda, Ogrodowisko?

Prawda

Święta prawda Sebek a może na mojego zięcia sie zakwalifikujesz? córka tylko rok starsza Kanciki mialby kto w grodzie zrobić
Zielony Punkt - ogród Finki 22:54, 19 cze 2012

Do góry
finka napisał(a)
przygotowania trwają, pracownicy mówią, że mi już szajba odbiła (w pozytywnym sensie), a tu jak na złość transport żwiru nawala i nie wiem czy powstanie żwirowa ścieżka...jakby co to proszę przymknąć oko (na Maroko)

Irenko pierwiosnki czekają, ale nie zastąpią Trytomy, bo są dużo mniejsze, tak czy siak są piękne i pasują do półcienia.

Marta do 22 z chwastami walczyłam, Gabi donosi, że Pszczólka też
A M żwirek w ubieglym tygodniu rozwoził
Ogród Sylwii od początku :) 22:51, 19 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
... jestem bardzo początkująca w cięciu i polecam boscha i nożyce szpalerowe ... przydaję się jedno i drugie narzędzie

Potwierdzam na początek bosch a w miarę zaawansowania nożyce szpalerowe
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 22:50, 19 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu gdzie ty to mieścisz ? ... piękne ...

Na ulicznej rabacie hidcotowej

Naśladując Ciebie Danusiu zaanektowalam przypłocie Na razie bardzo skromnie ale planuję stopniowo coraz odważniej
Ogród Sylwii od początku :) 22:44, 19 cze 2012

Do góry
Sylwia a wiesz co sobie pomyślałm, ze ostrza moich nożyc od Boscha od początku czyli od ok 5 lat nie ostrzyłam a nożyce kosiarki to nawet dwa razy w sezonie ostrzymy...
Ogrodnik mimo woli 22:42, 19 cze 2012

Do góry
Ania drogę do Ciebie już wszyscy znają seksowny pomnik
Ogród Sylwii od początku :) 22:36, 19 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Agnieszko , Justynko - bardzo dziękuję .....

Abiko - z nich jestem najbardziej zadowolona Jak nimi pracuję to widzę cały czas Danusię w pierszym odcinku Mai w ogrodzie (od tego się u mnie zaczęło) jak stała przy swojej daglezji ze swoimi rasowymi nożycami szpalerowymi i mówiła , że nigdy się z nimi nie rozstaje ....... Utkwiło mi to głęboko w pamięci !!!

Potwierdzam, przez lata cięłam boschem moje kulki. Tydzień temu kulkowałam szpalerowymi nożycami bentleya i już sie z nożycami szpalerowymi nie rozstanę. Nie wiem jak Twoje obserwacje ale nożyce szpalerowe nie strzępią liści i bukszpany lepiej wygladają po cięciu nożycami...
Ogród Sylwii od początku :) 22:32, 19 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)
Nie mam wyglądu przed ale mam po

Sylwia dech mi zapiera. Cuuuuuuuuuuuudownie!!! Bosko!!!! Ale Ci pięknie wyszlo i takie mistrozwskie strzyźenie. Najbardziej mnie te trzy kule w żwirku urzekły....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:26, 19 cze 2012

Do góry
Syla napisał(a)

jej ... Marzenko ... powiedz małżowi, że Polska czeka na tę ścianę ... ja z południa a z innych stron na pewno się dziewczyny odezwą ...

się odzywam Marzena pięknie wszystko zagospodarowane ..... A kto podlewa u Ciebie roślinki ???

Sylwia własnymi ręcami podlewam,.... Ale już mi ceirpliwości brak... Sasiad założył tanio nawadnianie chyba też sie skuszę.
Czy ktoś mi powie jakie są ceny rynkowe nawadniania przy małej ilosci trawnika, dużej ilości liniii kroplujących na 900 m2 z czego tylko 400-500 to ogród...
Początki w Kruklandii 19:20, 19 cze 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Od rodziców to pewnie pieniążki dostanę to już na kulony będzie

To już rezerwację kulonów rób
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:12, 19 cze 2012

Do góry
Armagedon!!! ale będzie pięknie
A może M sie sam odwołał z urlopu ?
Ogród w Alei Lipowej... 19:10, 19 cze 2012

Do góry
Justi surfinie baaardzo nie lubią deszczu tylko słoneczka, nawet palące więc gdy pada chowaj je pod daszek!
Lecę w kulki... 19:06, 19 cze 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Tawułki pięknie się rozrosły ... bardzo ładnie wyglądają ... Twoje cięcie pewnie je tak zmobilizowało do kwitnienia ... a pokażesz gałązkę w wykonaniu panów brukarzy ?

Poprosimy o zdjęcie listka tawułki śliczne!!!
Ogrodnik mimo woli 19:02, 19 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)

Witam goraco...i swoje zachwyty pozostawiam bo goscilam tutaj juz pare razy i za kazdym razem buzia pelna usmiechu... ogrod fantastyczny ale i poczytac tu wyjatkowo lubie
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nowe "oczko" wodne, bo ze bedzie cudnie to wiem, byle sily starczylo

I kasiory......... niedługo pójdę w skarpetkach i będę sie moglić nad brzegiem do złotej rybki o spełnienie chociaż jednego życzenia Tylko czy złote rybki mogą życ w takim oczku?????
Serdecznie witam nowego gościa

Wystarczy jedna złota rybaka i trzy źyczenia
Ania z zielonego wzgórza :-) 18:57, 19 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Już się ładuje, ale doma ja już Pracuję nadal.

Czyli odcinek 2 jutro, czekam, czekam i nie wiem czy wytrzymam
Dolina Tęczy 18:56, 19 cze 2012

Do góry
Marta u nas ani grama deszczu nie było.... A clematis śliczny i taki niespokany kolor?
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:53, 19 cze 2012

Do góry
Doczytałam u Irenki, że weranda powstaje Dasz jakieś fotki???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:52, 19 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
a dlaczego ściana nie pokazana ? ... oj ... Madżenka ... co to za tajemnice ?

Iza po prostu nie potrafie nocnych zdjęć robić ... A M mecz oglądał i nie pozwalał przeszkadzać!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies