Szukam osób, które robily z firmą. Mój M nigdy sie nie zmobilizuje wiem , że z dobrym sprzętem i u renomowanych firm to kilkanaście tys. Ale moj sąsiad zrobił za taka niską kwotę, że samemu sie nie opłaca. Pytanie na co naleźy zwrócić uwagę???
Masz 100% ze u mnie mało zraszaczy i dużo linii kroplującej
przygotowania trwają, pracownicy mówią, że mi już szajba odbiła (w pozytywnym sensie), a tu jak na złość transport żwiru nawala i nie wiem czy powstanie żwirowa ścieżka...jakby co to proszę przymknąć oko (na Maroko)
Irenko pierwiosnki czekają, ale nie zastąpią Trytomy, bo są dużo mniejsze, tak czy siak są piękne i pasują do półcienia.
Marta do 22 z chwastami walczyłam, Gabi donosi, że Pszczólka też
A M żwirek w ubieglym tygodniu rozwoził
Sylwia a wiesz co sobie pomyślałm, ze ostrza moich nożyc od Boscha od początku czyli od ok 5 lat nie ostrzyłam a nożyce kosiarki to nawet dwa razy w sezonie ostrzymy...
Abiko - z nich jestem najbardziej zadowolona Jak nimi pracuję to widzę cały czas Danusię w pierszym odcinku Mai w ogrodzie (od tego się u mnie zaczęło) jak stała przy swojej daglezji ze swoimi rasowymi nożycami szpalerowymi i mówiła , że nigdy się z nimi nie rozstaje ....... Utkwiło mi to głęboko w pamięci !!!
Potwierdzam, przez lata cięłam boschem moje kulki. Tydzień temu kulkowałam szpalerowymi nożycami bentleya i już sie z nożycami szpalerowymi nie rozstanę. Nie wiem jak Twoje obserwacje ale nożyce szpalerowe nie strzępią liści i bukszpany lepiej wygladają po cięciu nożycami...
Sylwia dech mi zapiera. Cuuuuuuuuuuuudownie!!! Bosko!!!! Ale Ci pięknie wyszlo i takie mistrozwskie strzyźenie. Najbardziej mnie te trzy kule w żwirku urzekły....
jej ... Marzenko ... powiedz małżowi, że Polska czeka na tę ścianę ... ja z południa a z innych stron na pewno się dziewczyny odezwą ...
się odzywam Marzena pięknie wszystko zagospodarowane ..... A kto podlewa u Ciebie roślinki ???
Sylwia własnymi ręcami podlewam,.... Ale już mi ceirpliwości brak... Sasiad założył tanio nawadnianie chyba też sie skuszę.
Czy ktoś mi powie jakie są ceny rynkowe nawadniania przy małej ilosci trawnika, dużej ilości liniii kroplujących na 900 m2 z czego tylko 400-500 to ogród...
Tawułki pięknie się rozrosły ... bardzo ładnie wyglądają ... Twoje cięcie pewnie je tak zmobilizowało do kwitnienia ... a pokażesz gałązkę w wykonaniu panów brukarzy ?
Witam goraco...i swoje zachwyty pozostawiam bo goscilam tutaj juz pare razy i za kazdym razem buzia pelna usmiechu... ogrod fantastyczny ale i poczytac tu wyjatkowo lubie
Pozdrawiam i trzymam kciuki za nowe "oczko" wodne, bo ze bedzie cudnie to wiem, byle sily starczylo
I kasiory......... niedługo pójdę w skarpetkach i będę sie moglić nad brzegiem do złotej rybki o spełnienie chociaż jednego życzenia Tylko czy złote rybki mogą życ w takim oczku?????
Serdecznie witam nowego gościa