Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

Konstancja30 20:21, 19 cze 2012

tak i grunt to żeby się odnaleźć ... Kazek Adam jest z Tobą ... i dzielnie wierci i zcala podwaliny pod werandę ...

żeby nie było ... byłam ... chciałam pomóc i zostałam przegoniona ...
KasiaWB 20:22, 19 cze 2012

Jestem na bieżąco z Twoim wątkiem i trzymam kciuki za oko widzę, że tu cała Polska się zjedzie na pluskanie może i mi by się udało? hmmm, kto wie
Mala_Mi 20:34, 19 cze 2012

Martek napisał(a)
Ale Konstancjo jeden rodzi się by rządzić inny by wykonywać takie są realia

Staram sie wszystko robić sama..... sama pojechałam po folię (ciężarówkiem..i udało siedojechaći wrócić..pierwszy raz jechałam) i sama ją wpakowałam do auta...... ale do darcia tej dziury nikt by mnie nie namówił... poza tym oczko jak i trawnik jest mojego M. Kobity..ta dziurta jest olbrzymia..można tam pływac...... stwierdziłąm do M że po cholerę nam basen..a on stwierdził, że nie da sie pływac, bo lilie można uszkodzić.... ot... i pozamiatane..będę sie tylko gapić.....
A to mój chłopak mówi..wreszcie chłodneij..tak zakopał sie w swojej dziurce na rabacie bukszpanowej...że myśleliśmy że nie żyje...... cały dzien tam przeleżał i ani razu nie wyszedł...
Mala_Mi 20:36, 19 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
Jestem na bieżąco z Twoim wątkiem i trzymam kciuki za oko widzę, że tu cała Polska się zjedzie na pluskanie może i mi by się udało? hmmm, kto wie

Na zachętę dodam, że mam przywrotniki w liczbie nadprogramowej Przyjeżdżaj oglądać moje pobojowisko.... po załamce na tę myśl..... pozbierałam się do kupy i stwierdziłam..teraz pobojowisko....a za rok spotkamy się by obejrzeć jakie wnioski wyciągnełam z Ogrodowiska i co sie zmieniło na plus
Bo każda okazja do spotkania jest dobra......... a Ty do mnie nie masz tak daleko
KasiaWB 20:44, 19 cze 2012

Dziękuję za zachętę pewnie się skuszę )) to jak w takim kawale jak spowiadała się mała dziewczynka pierwszy raz przed Komunią. Na religii siostra pouczyła, że podchodzi się do konfesjonału, ksiądz zachęca i mówi się wtedy grzechy. Mała podeszła i czeka. Ksiądz do niej: "mów", a ona na to: "to mnie zachęć" )
W zasadzie nie mam tak daleko A Rzeszów nawet troszkę znam od słynnego pomnika do Ciebie to w którą stronę? w prawo przy hotelu? Bliżej sierpnia jeszcze potwierdzę, bo 04.08. są urodziny mojej Mamy i chciałabym być. Może uda się rozwiązać tą sytuację. Nie mówię nie Z wielką ochotą odwiedzę Twój ogród
Mala_Mi 20:48, 19 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
Dziękuję za zachętę pewnie się skuszę )) to jak w takim kawale jak spowiadała się mała dziewczynka pierwszy raz przed Komunią. Na religii siostra pouczyła, że podchodzi się do konfesjonału, ksiądz zachęca i mówi się wtedy grzechy. Mała podeszła i czeka. Ksiądz do niej: "mów", a ona na to: "to mnie zachęć" )
W zasadzie nie mam tak daleko A Rzeszów nawet troszkę znam od słynnego pomnika do Ciebie to w którą stronę? w prawo przy hotelu? Bliżej sierpnia jeszcze potwierdzę, bo 04.08. są urodziny mojej Mamy i chciałabym być. Może uda się rozwiązać tą sytuację. Nie mówię nie Z wielką ochotą odwiedzę Twój ogród

Jak jedziesz od siebie to prosto przy seksownym pomniku..... hotelu po lewej już nie ma..powstaje nowecentrum jakieś tam.... od pomnika jakieś 13km???
KasiaWB 21:06, 19 cze 2012

O proszę, jak to się pozmieniało jeszcze miasta nie poznam pewnie czyli kierunek na zamek i dalej?
Celina 22:28, 19 cze 2012

Witaj Aniu Nie będę ściemniać,że wszystko przeczytałam ,bo nie przeczytałam!
Dużo tego, a chce pozaglądać w kilka miejsc i nadrobic zaległą nieobecność:0
Pozdrawiam
andziulka 22:37, 19 cze 2012

Aniu, już oczami wyobraźni widzę, jak piękny będzie Twój staw. Powodzenia w realizacji
Madzenka 22:42, 19 cze 2012

Ania drogę do Ciebie już wszyscy znają seksowny pomnik