Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Punkt - ogród Finki

Zielony Punkt - ogród Finki

Madzenka 22:54, 19 cze 2012

finka napisał(a)
przygotowania trwają, pracownicy mówią, że mi już szajba odbiła (w pozytywnym sensie), a tu jak na złość transport żwiru nawala i nie wiem czy powstanie żwirowa ścieżka...jakby co to proszę przymknąć oko (na Maroko)

Irenko pierwiosnki czekają, ale nie zastąpią Trytomy, bo są dużo mniejsze, tak czy siak są piękne i pasują do półcienia.

Marta do 22 z chwastami walczyłam, Gabi donosi, że Pszczólka też
A M żwirek w ubieglym tygodniu rozwoził
grupa_trzyma... 22:57, 19 cze 2012

Beka! Pakuj manatki i w drogę.
My jadąc nad morze też pokonujemy całą Polskę
Pamiętasz taką piosenkę zespołu BIF - ref.... zatruj jak Ślązaka jodem, gdy z Chorzowa samochodem jedzie latem do Darłowa...jakoś tak to leciało...
finka 06:22, 20 cze 2012

no właśnie jakoś tak to leciało, ja 29 w nocy też "muszę" jechać ten kawał Polski nad prawie morze (do Wierzchowa za Szczecinkiem), a potem jak nie będzie pogody to pewnie się będziemy snuć między Kołobrzegiem a Koszalinem (wycieczki krajoznawcze jak słońce to leżymy na super plaży przy super jeziorze i o niczym nie myślimy...ojej to już za 1,5 tygodnia, nie mogę się doczekać.

z robót ziemnych w moim ogrodzie - pieką plecy...łaaaaaaaaaaaaaaaa...
grupa_trzyma... 06:56, 20 cze 2012

Plecy odpoczną na plaży, Marta! Jak ja żałuję, że mnie u Ciebie nie będzie.
finka 07:10, 20 cze 2012

ale spotkamy się u Pszczółki a do mnie innym razem,

miłego dnia wszystkim, pa! lecę porozwozić dzieci do szkoły i przedszkola ...
Beka 23:23, 20 cze 2012

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Beka! Pakuj manatki i w drogę.
My jadąc nad morze też pokonujemy całą Polskę
Pamiętasz taką piosenkę zespołu BIF - ref.... zatruj jak Ślązaka jodem, gdy z Chorzowa samochodem jedzie latem do Darłowa...jakoś tak to leciało...

Nie pamiętam ale nie jestem zdolna muzycznie. Jeśli chodzi o zapamiętywanie to najlepiej mi idzie z nazwami roślin. Niestety manatek nie spakuję i wdrogę nie wyruszę. Mam ogród w rozsypce i kolejną noc zarywam na ogrodowisku. Ale życzę miłego spotkania. Zapewne dacie zdjęcia. Pozdr. B....
Beka 23:26, 20 cze 2012

finka napisał(a)
no właśnie jakoś tak to leciało, ja 29 w nocy też "muszę" jechać ten kawał Polski nad prawie morze (do Wierzchowa za Szczecinkiem), a potem jak nie będzie pogody to pewnie się będziemy snuć między Kołobrzegiem a Koszalinem (wycieczki krajoznawcze jak słońce to leżymy na super plaży przy super jeziorze i o niczym nie myślimy...ojej to już za 1,5 tygodnia, nie mogę się doczekać.

z robót ziemnych w moim ogrodzie - pieką plecy...łaaaaaaaaaaaaaaaa...

O to może przy okazji zahaczania o Kołobrzeg dasz znac. Może to nie będzie wieloliczne spotkanie ale zawsze...
finka 23:36, 20 cze 2012

zobaczymy gdzie zahaczymy i czy wogóle...ja powoli wysiadam, nogi i plecy a dziś lało na dodatek, łeb mi pękał (coś z ciśnieniem), przez co wszystko robota nie szła.

Żwirowej ścieżki na pewno do soboty nie będzie i ekobord też nie przyjdzie, dopiero wszystko po weekendzie. No trudno, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma....

w sobotę mamy mieć wykopy ziemne za stodołą, więc trochę może nam pohałasować koparka, ale wszystko myślę zginie na tej przestrzeni...

alinak 23:37, 20 cze 2012

Marta smaruj plecki ,bo nowe opalanie sie szykuje
finka 23:41, 20 cze 2012

plecy trochę już odpuściły, ja jak zwykle głupawo opalona, bo po punkcie sprzedaży i szkółce nie mogę paradować w stroju kąpielowym, hihi, chociaż chłopaki się śmieją, że mielibyśmy więcej klientów

więc plecy opalone do połowy, a na nogach paski od crocsów, w których prawie cały czas biegam, a biegam i chodzę dużo. Muszę sobie kiedyś podpiąć takie urządzonko i zobaczyć ile to faktycznie dziennie natrzaskam tych KM.