Jeszcze napisz, że sam robiłeś??? Albo lepiej nie pisz.... nie dołuj mnie.. wianek jest po prostu PRZEŚLICZNY. Moje kolory.... nic tylko Ci go ukraść Gapię się co tam do niego dołożyłeś.. rewelacja...
Przyleciałam oglądać parocje i jak zwykle robię cofaj i cofaj.. mam niedoczas.. ciągle mówię, że zimą będę czytać zaległości na forum.
dostał od razu ripostę - dlaczego tylko 1 sztukę trzeba było chociaż ze trzy. Podobno to jakaś odmiana kosodrzewiny, ale nie jestem tak do końca przekonana czy to aby na pewno jest to
Już kilka tygodni temu kupiłam taki karmnik dla ptaków, ma kilka pięter, poidełko i inne akcesoria. Na dole jest doniczka, posadziłam tam co miałam. Nie chciałam go jeszcze uzupełniać, bo nie czas karmić ptaki, ale w lidlu od przedwczoraj mają ziarna, kule itp. więc dziś przyszło mi wystawić karmnik na dwór. Postawiłam za domem, żebym z okna sypialni mogła obserwować.
Przeniosłam na chwile w słońce, żeby zdjęcia zrobić.
Jakikolwiek on by nie był, nie zbieramy jak nie znamy! Wywołane do tablicy. moje ogrodowe znalezisko.
My znamy tylko kilka gatunków tych kapeluszowych stworów. A przecież to cała ogromna masa zmieniająca celulozę w próchnicę. I ta widoczna i ta nie widoczna. Niech więc pracuje teraz, kiedy my odpoczywamy.
Od podstawy drzewka przenosimy się do górnych partii. Voila!
Bajkowy ten Twoj ogrod ,uwielbiam kolory w ogrodzie ale te kolory zawsze wymagaja pracy ,dlatego niektorzy maja zielone ogrody bo nie maja czasu masz zmysł plastyczny ,pieknie komponujesz to wszystko ,to nie lada sztuka !
Już zapomniałam jak u Ciebie pięknie, a że dawno nie zaglądałam to postanowiłam napisać.
Mam podobne lampiony-niedawno kupiłam. Super są. Chowasz je na zimę?
A jak patrze na to zdjęcie to aż chciałoby się być tam w tym momencie i pospacerować.