Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:03, 23 maj 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Marzenko, no leniuchem to Ty nie jestes na pewno a ruch u Ciebie nie jak w Rzymie, tylko jak w greckich Salonikach . Boże, jak oni tu jeżdżą - prawie tak jak Ty . Spotkanie było fantastyczne u Bożenki - zazdraszczam... A ile u Ciebie się działo! I wciąż coś nowego sadzisz! gdzie - ja się pytam ??? W tle zdjęcia "bałaganu" na podjeździe nie rzekomy bałagan zwrócił moją uwagę, ale boski, kwitnący RH!!!

ale nie mają takiego tempa jak nasza Marzenka

Aga fajnie że się odnalazłaś

ano się odnalazłam, jednak nie wiem na jak długo bo właśnie przeszły moje dwa projekty i od czerwca do października mam popołudniami dodatkowe zajęcie . Na szczęście nie codziennie

To super a moźesz coś o nich więcej na swoim wątku napisać????
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:53, 23 maj 2012

Do góry
Miłej zabawy na CHFSH życzę!!!! zazdraszczam bardzo !!!
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:44, 23 maj 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sebcio dotarł przed południem i od razu w wir pracy hehe

Czy widzieliście już takie wielkie kule?

Ło matko a gdzie takie wielkoludy żyją????
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 21:43, 23 maj 2012

Do góry
To już Pan Sebastian Sebek co Cię TYkają???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:26, 23 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

wow, ja ledwo zwlekam się z łózka o 6:40, żeby dziecię zawieźć do przedszkola...ale o północy trudno mi zasnąć, wczesna pora

Ania dla mnie czwarta to środek nocy ale wstaję o 5:40

też wstaję o 5.50, zasypiam koło północy... kiedyś mogłam spać do 10 ale dzieci zmieniły mój tryb życia bo one skowronki (brrrr) Teraz nawet w weekend nie śpie dłużej niż do 7...

No to witamy w klubie A jeszcze trzeba sadzić, sadzić , sadzić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:25, 23 maj 2012

Do góry
aga_pe napisał(a)

Marzenko, no leniuchem to Ty nie jestes na pewno a ruch u Ciebie nie jak w Rzymie, tylko jak w greckich Salonikach . Boże, jak oni tu jeżdżą - prawie tak jak Ty . Spotkanie było fantastyczne u Bożenki - zazdraszczam... A ile u Ciebie się działo! I wciąż coś nowego sadzisz! gdzie - ja się pytam ??? W tle zdjęcia "bałaganu" na podjeździe nie rzekomy bałagan zwrócił moją uwagę, ale boski, kwitnący RH!!!

ale nie mają takiego tempa jak nasza Marzenka

Aga fajnie że się odnalazłaś
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:24, 23 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aga a ty z dalekich wojaży do nas piszesz? jaką masz pogodę bo u nas też jak w ThessaloniKach
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:42, 23 maj 2012

Do góry
A teraz zmykam bo hosty i źurawki trzeba posadzić
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:42, 23 maj 2012

Do góry
Rano fitenss brrrrr ....
Ja ma budzenie zawsze dwukrotnie ustawione i dwukrotnie drzemka....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:41, 23 maj 2012

Do góry
Ana napisał(a)
Ha, czyli nie masz tak od urodzenia? Ja chodzę spać 12-1 w nocy, wstaję 6:21 (tzn. tak dzwoni budzik, parę drzemek i przed 7 zwlekam się z łóżka)...
ale teraz się tak rozleniwiłam, bo jak jeździłam do pracy autokarem na 7 i mieszkałam 15 km od miasta to wstawałam 5:40...na początku studiów zaliczyłam też 2-miesięczny maraton, który sprawił, że zasypiałam na stojąco, w autobusie, pociągu, na wykładach...
Wstawałam 4:20, o 5 miałam pociąg do Szczecina, o 6:30 zaczynalam pracę w Carrefourze, kończyłam o 15 i na 16 biegłam na zajęcia, o 21 pociąg do domu, mama czekala z kolacją i gorącą kapielą i do wyra...albo zakuwanie do nocy...wytrzymalam 2 m-ce (ostatni był grudzień, chciałam mieć na prezenty) i zrezygnowałam z pracy...ale od stycznia pracowałam już w moim mieście...

Masakryczne wspomnienia
Marzę o emeryturze późniejszym wstawaniu, poranku przy kwace na tarasie, potem ogrdowisko, spokojny obchód pielęgnacyjny ogrodu
Iglakowa część wypoczynkowa do ogarnięcia :) 18:35, 23 maj 2012

Do góry
Przed cisami fanie by wyglądała trzmielina emerald gold lub trawy o biło pstrych liściach - kosówka, carex morrovi variegata lub ogrodowiskowe żurawki. Czy tu jest cień czy słońce?
Iglakowa część wypoczynkowa do ogarnięcia :) 18:33, 23 maj 2012

Do góry
Agacia machonia mocno się rozrasta i widziałam krzewy wysokie na 1,5 m i. Takiej samej szerokości?
Gdzie Ty ją chcialaś posadzić??
U Oci ... 18:29, 23 maj 2012

Do góry
Juź jest pięknie a z trawnikiem i dojrzałymi trawami będzie cudnie!!!
U Oci ... 18:28, 23 maj 2012

Do góry
ocia79 napisał(a)

Kurcze miodzio!!! Na prawdę świetny efekt, M zdolnIacha!!!
A trawy dopiero posadzone to daj im troszkę czasu aby się ukorzeniły. Ale jedno jest pewne trawy lubią wodę i azot

Ty podsypujesz swoje trawy czymś? Azofoską ?

A trawnik powsatje i z przodu domu i z boku.Tylko na razie same chwasty wychodzą

Jestem zwolenniczką azofoski wczesną wiosną wszystkie rośliny poza kwasolubymi podsypuję tym
RH, azalie, magnolie, róże, hortensje, powojniki dostają specjalistyczne ale pozostale bez ceregieli

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:25, 23 maj 2012

Do góry
Aha i smycz bo jak się wyriwe do Wieloszki i Noemi to go nie utrzymasz
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 18:25, 23 maj 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

muzyczny wpis tylko dla roślin

http://www.youtube.com/watch?v=Z0DNmB2tfYE&feature=related

pal licho tekst ... mniejsza o wszystko ... kto mi poda najwięcej nazw roślinek w "teledysku"??? ... w zamian obiecuję nie wstawiać więcej takich kawałków ... Iwonka wybacz ...

czy to fioletowe to może być glicynia?

a to drzewo z białymi pomponami to kalina? ...

Wisteria fajnie by u Ciebie wyglądała na ceglanej ścianie
Danusia poleca angielską, która pięknie pachnie, ja mam roseum, która mam mieć duźe pompony, na razie male i nie pachną...

Kup Małżowi większą koszulkę coby mu nie pękła
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 18:19, 23 maj 2012

Do góry
Ania czy poczytujesz Magji????
Są dwa wątki, w ktorych poczytaj o pielęgnacji, sadzeniu i ochronie RH
Na dole strony przepis na mieszankę do sadzenia rh
https://www.ogrodowisko.pl/watek/868-rozaneczniki-choroby-i-szkodniki?page=26
I wszystko o sadzeni i pielęgnacj oraz zakwaszaniu
https://www.ogrodowisko.pl/watek/867-rozaneczniki-sadzenie-i-pielegnacja
Ogród w Holandii 18:13, 23 maj 2012

Do góry
Cudne zakupy, świetne targowisko
A co do wynagrodzeń to zawsze sie zastanawiam jak moja mama z emeryturą 1400 zł jeszcze jest w stanie zaoszczędzić.... a kwiaty na oknie zawsze wiosną się pojawiaja
Ogród z perspektywą na przyszłość 18:07, 23 maj 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Zakochałam się w Dereniu Kousa...mmmmmm piękny. Teraz na pierwszym miejscu moich zakupów

TO cudo też jest na mojej liście zakupów, tylko gdzie mam go upchać ?

Laurowiśnie śliczne. Przy scianie pewnie zimę przetrwają, moje strasznie dostały w kość zimą...
Ogród z perspektywą na przyszłość 18:05, 23 maj 2012

Do góry
Dobre teksty, tylko nie rozumiem dlaczgo tę metkę należy przekazać Ż. Czyżby Ż poza leżeniem pachnąc z tipsami miała jeszcze coś robić??????
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies