termin : 23-24.06
sobota u Pszczółki i Finki
niedziela : u Marzenki2007 i ...właśnie będziemy to ustalać jeszcze
Noemi jak bardzo chcę ... i intensywnie układam życiorys tak aby sobie podarować te dwa dni
układaj ten życiorys odpowiednio i Małża koneicznie zabierz ze sobą
po tym jak pokazałam kandydującą do tytułu Irenkę ... kilka fotek z wypadu do ogrodu Bogdzi i wiele ogrodniczek (a jak wyczaił konkurencja nieliczna panie w zdecydowanej większości ) ... po tym jak poznał Anię i Aldonkę to najkochańszego z małżów namawiać nie trzeba ... poza tym ktoś kawkę musi podawać ... ja się tylko tropię trochę że jak się wypnie jeszcze bardziej to koszulka pójdzieeee ...
Konstancjo-Izo, rozumiem, że przyjeżdżasz i deklarujesz podawanie napojów (nie tylko kawki) ogrodowych.
jeszcze nie wiem czym bo właśnie "wozityłka" się pozbyłam ale od czego komunikacja krajowa ... to nie problem ... inszą inszość trzeba opanować i jak będę pewna to nas dopiszę do listy ... no tylko małż to już chyba musi bo jakby mu fuchę zorganizowałam
pal licho tekst ... mniejsza o wszystko ... kto mi poda najwięcej nazw roślinek w "teledysku"??? ... w zamian obiecuję nie wstawiać więcej takich kawałków ... Iwonka wybacz ...
pal licho tekst ... mniejsza o wszystko ... kto mi poda najwięcej nazw roślinek w "teledysku"??? ... w zamian obiecuję nie wstawiać więcej takich kawałków ... Iwonka wybacz ...
czy to fioletowe to może być glicynia?
a to drzewo z białymi pomponami to kalina? ...
Wisteria fajnie by u Ciebie wyglądała na ceglanej ścianie
Danusia poleca angielską, która pięknie pachnie, ja mam roseum, która mam mieć duźe pompony, na razie male i nie pachną...