Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Ana 18:40, 23 maj 2012

aga_pe napisał(a)
[

hehehe, to nie tylko ja mam tak z tymi drzemkami , a mój małż dostaje białej gorączki jak słyszy przez godzinę budzik
Ostatnio byłam u dietetyczki i sugerowała bym wieczorne ( po 22-iej) ćwiczenia przełożyła na wcześniejszą godzinę. W grę wchodzi tylko wcześnie rano.....marnie to widzę

Dlatego ja też mam problem z ćwiczeniami, bo tylko o takich porach mam czas (bo że chęci to nie powiem)
A drzemki dobra rzecz Kiedyś miałam co 5 min, teraz wydłużyłam do 10, czyli zaliczam najczęsciej 3
Madzenka 18:41, 23 maj 2012

Ana napisał(a)
Ha, czyli nie masz tak od urodzenia? Ja chodzę spać 12-1 w nocy, wstaję 6:21 (tzn. tak dzwoni budzik, parę drzemek i przed 7 zwlekam się z łóżka)...
ale teraz się tak rozleniwiłam, bo jak jeździłam do pracy autokarem na 7 i mieszkałam 15 km od miasta to wstawałam 5:40...na początku studiów zaliczyłam też 2-miesięczny maraton, który sprawił, że zasypiałam na stojąco, w autobusie, pociągu, na wykładach...
Wstawałam 4:20, o 5 miałam pociąg do Szczecina, o 6:30 zaczynalam pracę w Carrefourze, kończyłam o 15 i na 16 biegłam na zajęcia, o 21 pociąg do domu, mama czekala z kolacją i gorącą kapielą i do wyra...albo zakuwanie do nocy...wytrzymalam 2 m-ce (ostatni był grudzień, chciałam mieć na prezenty) i zrezygnowałam z pracy...ale od stycznia pracowałam już w moim mieście...

Masakryczne wspomnienia
Marzę o emeryturze późniejszym wstawaniu, poranku przy kwace na tarasie, potem ogrdowisko, spokojny obchód pielęgnacyjny ogrodu
Madzenka 18:42, 23 maj 2012

Rano fitenss brrrrr ....
Ja ma budzenie zawsze dwukrotnie ustawione i dwukrotnie drzemka....
Ana 18:42, 23 maj 2012

No, dobrze, że to już wspomnienia
Ale czas rozglądac się za pracą i czasu jeszcze mniej będzie na wszystko....a gdzie do 67 lat????
Madzenka 18:42, 23 maj 2012

A teraz zmykam bo hosty i źurawki trzeba posadzić
Agacia 20:13, 23 maj 2012

Wszystko jasne - dzięki
Konstancja30 20:13, 23 maj 2012

jestem w stanie położyć się spać o 5 nad ranem ale nie jestem w stanie wstać o 5 w środku nocy
aga_pe 20:19, 23 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)
jestem w stanie położyć się spać o 5 nad ranem ale nie jestem w stanie wstać o 5 w środku nocy

dobre, dobre...i zgadzam się całkowicie. Mam tak samo
Wieloszka 20:23, 23 maj 2012

Marzenko, no leniuchem to Ty nie jestes na pewno a ruch u Ciebie nie jak w Rzymie, tylko jak w greckich Salonikach . Boże, jak oni tu jeżdżą - prawie tak jak Ty . Spotkanie było fantastyczne u Bożenki - zazdraszczam... A ile u Ciebie się działo! I wciąż coś nowego sadzisz! gdzie - ja się pytam ??? W tle zdjęcia "bałaganu" na podjeździe nie rzekomy bałagan zwrócił moją uwagę, ale boski, kwitnący RH!!!
aga_pe 20:26, 23 maj 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, no leniuchem to Ty nie jestes na pewno a ruch u Ciebie nie jak w Rzymie, tylko jak w greckich Salonikach . Boże, jak oni tu jeżdżą - prawie tak jak Ty . Spotkanie było fantastyczne u Bożenki - zazdraszczam... A ile u Ciebie się działo! I wciąż coś nowego sadzisz! gdzie - ja się pytam ??? W tle zdjęcia "bałaganu" na podjeździe nie rzekomy bałagan zwrócił moją uwagę, ale boski, kwitnący RH!!!

ale nie mają takiego tempa jak nasza Marzenka