Widać, o ile lepiej, jednak pędzel i farba to magiczna rzecz. tez te same kosmosy zbieram i robię portrety, żeby pamiętac , gdzie są
I całość ze śliwą wiśniową Pisardii
a dzis na naszej lace znalezlismy pieczarki duuuzo pieczarek
Na początek umierająca runianka, jedna za drugą gnije przy samej ziemi. Już była taki ładny dywanik. Jestem do niej zniechęcona. Niby zalecana do cienia nie nie bardzo sobie w tym cieniu radzi Nie mam pomysłu ani jak ja ratować, ani czym ją zastąpić.
Irenko, bo tak już jesiennie wyglądają, gdyby to były kłosy miłki okazałej, to co innego Turzyce od Ciebie
U mnie co prawda jeszcze liście zielone, ale biblioteczka już czeka na jesienno/zimowe wieczory. Jest dość luźno, więc cuś jeszcze do koszyczka z zakupami wpadnie
tak jak mówiłam, trawy są wszędzie, ale trawnika brak
ponownie zakwitła ostróżka, jakoś szybko po ścięciu pełne jeżówki jakoś krócej kwitną
Filemon, zmiana zaczęla się od oczkowej. A własciwie od wywalenia kocimiętki, która posadziła mi firma i która zarosła całą rabatę. Pozniej, Makulkowa delikatnie wrzasneła że mam epicki burdel, pardon my french Zaczęła się akcja z poszukiwaniem inspiracji, by zmienić rabatę przy oczku. Danusia dodała, że róże zle wygladaja przy wodzie, miała rację. Wyglądała oczkowa TAK Czara sie przelała jak po powrocie rabata za trawnikiem zaskoczyła mnie TAK a całość TAK Wtedy stwierdziłam, ze nie tylko oczkowa, ale wszystko dostaje nakaz eksmisji