Swietne zakupy i malinki az slinka cieknie . Jana bardzo podoba mi sie Twoje wino pieciolistne ,efekt nieziemski-cudnie sie przebarwia ,u mnie tez powoli sie rozrasta .Pozdrowionka!
polecam czosnek, tu mam zdjęcie z wiosny, ma kilka lat, niestety nie widać na nim jak kwitnie, ale widać jak się rozrasta i ile ma pąków....nic go nie żre, przynajmniej u mnie zobaczę czy te z B. Wzejdą
Te z B. wzejdą, ja już ze 2 lata kupowałam i te z Lidla( te może sa większe cebulki).ale i odmianowo i wszystko się zgadzało.
Marlinki super!Moje w tym roku susza załatwiła
Lidla w okolicy nie mam więc muszę się zadowolić tymi z B. Zobaczę na wiosnę co z nich wyrośnie u mnie niestety w przeszłości nie wszystko wzeszło z tego sklepu, w tym roku dałam mu szansę malin u mnie aż zanadto
Witam Jana i ja u Ciebie, pracowita z Ciebie bestia!!! I warzywnik jak marzenie tyle wspaniałości Matko ja też tak mam wsadzam, za chwile przesadzam i kombinuje!!!! I zła jestem wtedy na siebie, że taka mało zdecydowana jestem Podziwiam Cie, że umiecie się dogadać z teściową w sparawie ogrodu! To jest spora zaleta No i zakupy pierwsza klasa, posadzone juz?!?!?!?!
pozdrawiam ciepło
z tą pracowitością u mnie to bym nie przesadzała z teściową dzielę się ogrodem (albo ona ze mną) ale wspólnej rabatki to raczej nie stworzymy bo mamy inne upodobania cebule czekają na ładniejszą pogodę pozdrawiam