Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sprzeczność w ogrodzie

Sprzeczność w ogrodzie

Jana 19:20, 07 paź 2015

Robiąc dziś zakupy w B. Zgarnęłam na spróbowanie u mnie jeszcze są maliny, nawet dużo...
Flower1 19:58, 07 paź 2015

Swietne zakupy i malinki az slinka cieknie . Jana bardzo podoba mi sie Twoje wino pieciolistne ,efekt nieziemski-cudnie sie przebarwia ,u mnie tez powoli sie rozrasta .Pozdrowionka!
Marga 21:46, 07 paź 2015

Jana, fajne zakupy. Będę podziwiała Twój czosnek na wiosnę, bo ja żadnego nie kupiłam
Pozdrawiam
Jana 23:03, 07 paź 2015

Flower1 napisał(a)
Swietne zakupy i malinki az slinka cieknie . Jana bardzo podoba mi sie Twoje wino pieciolistne ,efekt nieziemski-cudnie sie przebarwia ,u mnie tez powoli sie rozrasta .Pozdrowionka!
dziękuję, dostałam małą sadzonkę od sąsiadki 10 lat temu i tak się rozrosła lubię jak się przebarwia, przykrywa mój stary drewniany płot
Jana 23:24, 07 paź 2015

Marga napisał(a)
Jana, fajne zakupy. Będę podziwiała Twój czosnek na wiosnę, bo ja żadnego nie kupiłam
Pozdrawiam
polecam czosnek, tu mam zdjęcie z wiosny, ma kilka lat, niestety nie widać na nim jak kwitnie, ale widać jak się rozrasta i ile ma pąków....nic go nie żre, przynajmniej u mnie zobaczę czy te z B. Wzejdą

anabuko1 07:53, 08 paź 2015

Te z B. wzejdą, ja już ze 2 lata kupowałam i te z Lidla( te może sa większe cebulki).ale i odmianowo i wszystko się zgadzało.
Marlinki super!Moje w tym roku susza załatwiła
Jana 17:21, 08 paź 2015

anabuko1 napisał(a)
Te z B. wzejdą, ja już ze 2 lata kupowałam i te z Lidla( te może sa większe cebulki).ale i odmianowo i wszystko się zgadzało.
Marlinki super!Moje w tym roku susza załatwiła
Lidla w okolicy nie mam więc muszę się zadowolić tymi z B. Zobaczę na wiosnę co z nich wyrośnie u mnie niestety w przeszłości nie wszystko wzeszło z tego sklepu, w tym roku dałam mu szansę malin u mnie aż zanadto
beata_m 18:43, 08 paź 2015

Witam Jana i ja u Ciebie, pracowita z Ciebie bestia!!! I warzywnik jak marzenie tyle wspaniałości Matko ja też tak mam wsadzam, za chwile przesadzam i kombinuje!!!! I zła jestem wtedy na siebie, że taka mało zdecydowana jestem Podziwiam Cie, że umiecie się dogadać z teściową w sparawie ogrodu! To jest spora zaleta No i zakupy pierwsza klasa, posadzone juz?!?!?!?!
pozdrawiam ciepło
Jana 19:41, 08 paź 2015

beata_m napisał(a)
Witam Jana i ja u Ciebie, pracowita z Ciebie bestia!!! I warzywnik jak marzenie tyle wspaniałości Matko ja też tak mam wsadzam, za chwile przesadzam i kombinuje!!!! I zła jestem wtedy na siebie, że taka mało zdecydowana jestem Podziwiam Cie, że umiecie się dogadać z teściową w sparawie ogrodu! To jest spora zaleta No i zakupy pierwsza klasa, posadzone juz?!?!?!?!
pozdrawiam ciepło
z tą pracowitością u mnie to bym nie przesadzała z teściową dzielę się ogrodem (albo ona ze mną) ale wspólnej rabatki to raczej nie stworzymy bo mamy inne upodobania cebule czekają na ładniejszą pogodę pozdrawiam
20:40, 09 paź 2015
Hej !Wpadam i ja do Ciebie z rewizytą!

Ale masz czaderskie bylinki a teściowa na medal z tym swoim zacięciem ogrodniczym!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies