Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II
17:33, 07 lip 2015
Grembosia
bardzo dziękuję
jednak człowiek, jak poogląda inne ogrody, chce i swój upiększać, ale jednak ta nasza różnorodność stylu, pomysłu, najbardziej mnie zachwyca
Joaska
Joasiu, sama się dziwię ilości kwiecia, bo jak wiosna się zaczyna to, tak pustawo, niczego nie widać, a tu nagle latem szał
wiem, że parę poprawek trzeba zrobic i nastawiam się głównie teraz na lilie a jesienią na narcyzy i hiacynty
Mathildis
Aniu, hi, hi...jak zdarzy się okazja, to zapraszam, dostaniesz nadwyżki, bo je juz plewię i wywalam
pluskawice ciemne mają bardzo pachnące kwiaty, dosadziłam więcej, do twojego ogrodu one tez pasują, dołożyc do nich tawułki Arendsa, ciut paproci i szał będzie
tylko nie rosną szybko, dość wymagające są, trzeba czekać
a co do hakone, pewnie tak się skończy, jak mówisz
nic nie robię z nimi, tylko jednego jestem pewna, ta trawa lubi wilgoć, wszystko inne doskonale znosi
mam all gold, i chyba aureolę i albostriata, ta ostatnia najszybciej rośnie
to ona, ślimaki ją wyżarły, była łysa w środku, systematycznie podlewana odżyła
hosty mam olbrzymie, chyba na jesień cos muszę dzielic, ale jak to ruszyć, chyba koparką
bardzo dziękuję
Joaska
Joasiu, sama się dziwię ilości kwiecia, bo jak wiosna się zaczyna to, tak pustawo, niczego nie widać, a tu nagle latem szał
Mathildis
Aniu, hi, hi...jak zdarzy się okazja, to zapraszam, dostaniesz nadwyżki, bo je juz plewię i wywalam
pluskawice ciemne mają bardzo pachnące kwiaty, dosadziłam więcej, do twojego ogrodu one tez pasują, dołożyc do nich tawułki Arendsa, ciut paproci i szał będzie
a co do hakone, pewnie tak się skończy, jak mówisz
to ona, ślimaki ją wyżarły, była łysa w środku, systematycznie podlewana odżyła
hosty mam olbrzymie, chyba na jesień cos muszę dzielic, ale jak to ruszyć, chyba koparką