Sebku drogi, na CHFS byłam w tym roku i wystarczy.
Wg mnie nie przemyślano do końca usytuowania skrzynek gazowych i elektrycznych, powinny być w ogrodzeniu od ulicy. Teraz to już przepadło, ale to wielki problem i nie da się zrealizować doskonałych nasadzeń. Trzeba zadowolić się tylko tym , co się da zrobić, a nie tym co by się chciało
Szkoda Sebek, że zmieniłes początek swojego wątku. Chciałam zobaczyć jak było ...... a tu buch.....od razu ciurkadełko
No ślicznie wygląda ogród w krzyształkach - i gratulacje za odwagę, że wyszłaś zrobić zdjęcia ciepło lubiąca istoto
Gabrysia, potwierdzam, nie powtarza kwitnienia (ja ją chyba mam - ale nie jestem pewna, bo dostałam ją z Anglii od niezorientowanych znajomych, którzy chcieli coś znajomego angielskiego wyeksportować do Polski). Nie zdążyła do końca zakwitnąć, bo posadziłam ją w marcu a w maju już musiałam ją usunąć (roboty przy domu). To może nie gwiazda (choć kolor ma słodki) ale symbol. Może mam fotkę jakąś? W OBI angielki były po 70 PLN, z gołym korzeniem po 29 PLN płaciłam w szkółce w sieci.