Witam również , właśnie próbuje tak zrobić ,żeby pies był zadowolony i ja też
ile do czytania u Ciebie ,nie wiem,kiedy nadrobię ,ale jutro wieczorkiem pooglądam Twój ogródek
Weszłam sobie na piny aby zobaczyć z różnej perspektywy Może komuś się również przydadzą bo dokładnie na tych zdjęciach widać tuje z różnej perspektywy wraz z resztą drzew.
Jeśli dać bonzaja to czy nie będzie za dużo form na przodzie? Na podjazdowej są graby kolumnnowe, buk kolumnowy, lipa cięta i do tego wprowadzać trzeci inny kształt? Chyba zdecydowałabym się na kolumnowego.
Toszka, ja skąpa? Mam wrażenie, że za dużo piszę...
Fot nie ma bo nic nie rośnie. Wydaje mi się, że miskanty przez tą zimnicę przystopowały. Silvery tylko idą jak szalone i jeszcze z tydzień, i nie będzie widać, że były cięte
Dla pamięci wklejam zdjęcia oświetlonych grabów. Żarówki jutro muszę wymienić bo dwie są za słabe ale zdjęć lepszych i tak nie zrobię bo nie mam pojęcia jak pstryknąć dobre nocne foty.
Małgoś, warzywa szybko siałam bo chyba na początku marca. Rzodkiewka, sałata, szczypior już mam swoje Zastanawiam się tylko nad pomidorami- w tamtym roku 20 maja już sadziłam do skrzyń a w tym roku jak tak dalej się utrzyma z deszczem to padną.
Kasia Ławka będzie w drugim ogrodzie a ten ogród jest póki co mało pokazowy więc i cała infrastruktura jest powszechna.Ławka już by mogła być ale sami nie damy rady przenieść siedziska i chyba dzwig zamówię bo się nie doczekam aby czterech silnych panów miało wolne w tym samym czasie...