Przedwczoraj próbowłam wyplewić chwasty z róż. Masakra, złapałam kolejnego kleszcza, coś mnie lubią w tym rokuI złamałam jedną z gałązek. Zobaczymy czy sie ukorzeni. Na jesieni spróbuję zrobić szczepki dla Ciebie. Nie wiem jak się ukorzenia jeszcze ta róża, ale spróbujemy. Poradźcie to tak zrobię
A ja byłam przekonana, że sesleria jesienna kwitnie dopiero wrzesień - październik. Ja jej jeszcze nie mam ale nie widziałam u forumowiczek na zdjęciach żadnych kłosów ????
chłopaki słodziaki, dzwonki brzoskwiniolistne do pozazdroszczenia.
Pięknie masz!
Ania, akant juz ma pąki u Ciebie?- nie mogę się doczekać, a nic w tych liściach nie widać, nie kluje się. Rok temu kwitł,to co, co drugi rok będzie łaskawie zakwitał?
Ewo, dla Ciebie kwiatek mojej róży- Jasminy w Flower circus.
Pamiętasz, pomagałaś mi wybrać malucha na kwiat cięty, z pękatym kwiatkiem.
Piękna jest, dzięki
wiosna wczesną ją ścinaj. Teraz tylko jak Ci się znudzą kłosy, ale teraz jeszcze jakiś czas będą ładne, chyba za miesiąc zaczną ciemnieć, wtedy możesz je ciąć jak masz ochotę, lub zostawić
magnolia- to zdjecie poównawcze tych kwiató u powojników o kótrych gadałyśmy. przesadziałm mówić że trzy razy mniejsze, raczej dwea, choc to perspektywa przełamana jest i nei wygląda tak jak mówię
Oj jeszcze nie, mam takie zakątki, jak ten od tarasem co nie wiem jak go zrobić.. poważnie. I skarpa również, no ale może kiedyś wpadnę na to jak sobie z nią poradzić.