Dorotko, dziękuję Też mi się podoba. Lustro małe, a daje fajny efekt
Chcę jeszcze takie same dokupić i dać nad ławką, która jest w podobnym stylu co to krzesło pod łukiem
Bogdziu, dziękuję za Twoją czujność!
Masz rację, to stroiczka przecież. Poszperałam i sądzę, że to - Lobelia siphilitica Blaue Auslese
W podzięce pełna rutewka Hewitt's Double
Rutewkami się zawsze u Ciebie zachwycam, mam jedną rabatę u siebie do przerobienia i widziałabym na tej rabacie rutewki właśnie, może kiedyś w wolnej chwili zmienię, posadzę i oczaruję Cię moimi rutewkami
Rozplenica Little Bunny pięknie rozrośnięta u Ciebie...i kotki r. purpurowej robią niesamowite wrażenie
Grandiflora zrobiła Ci wielką niespodziankę...i gratuluję nowej rabaty, super zaaranżowałaś lustro...w odbiciach wyjątkowe portrety
Oj bella ta magnolija, bellissima
Mam takie jedno miejsce otoczone murkami z 3 stron, które od lat czeka na coś ciekawego i bardziej wymagającego wobec stanowiska.
Dzięki za fotki i info
Jak się cieszę Justynko, że znalazłam twoj ogród! Czarujesz roślinami i kadrami. Widać, że oddadjesz im serce... Wszystko takie bujne i zdrowe. Ja straciłam ostatnio serce do ogrodu, bo rośliny za stare, bo posadzone niemodnie, bo rośnie dobrze nie to co bym chciała... Wczoraj przejrzałam cały Twój wątek i dziś odzyskałam energię i łaskawszym okiem spojrzałam na moje otoczenie. Tak jak ty uwielbiam klony, mam wiele gatunków, pięknie wszystkie rosną... Poszukam roślin do cienia, mam go coraz więcej, duże rośliny będą miały towarzystwo Dziękuję Ci raz jeszcze za moc inspiracji!