Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój zielony świat

Mój zielony świat

Justyna 20:02, 27 sie 2017

Izo, bardzo miło Was było gościć! :*
Niech roślinki zdrowo rosną i cieszą
Dla Ciebie Artemis
Bogdzia 21:10, 27 sie 2017

Justyna napisał(a)
Świetna jest ta szałwia!

A czy to na pewno szałwia???, bo mnie sie wydaje ze lobelia. Piekne zdjecia Justynko robisz, ogród zachwyca i magnolia wyjątkowy okaz.Pozdrówka.
Justyna 21:42, 27 sie 2017

Dorotko, dziękuję Też mi się podoba. Lustro małe, a daje fajny efekt
Chcę jeszcze takie same dokupić i dać nad ławką, która jest w podobnym stylu co to krzesło pod łukiem

Bogdziu, dziękuję za Twoją czujność!
Masz rację, to stroiczka przecież. Poszperałam i sądzę, że to - Lobelia siphilitica Blaue Auslese
W podzięce pełna rutewka Hewitt's Double
Gosiek33 07:45, 28 sie 2017

Co za ogród! Cudo
Agania 09:22, 28 sie 2017

Justyna napisał(a)

Cassandra

Czekam na swoją...uwielbiam kolor, próbowałam ją sadzonkować, udało mi się uzyskać 1 roślinę z 10 ciu, macierz przemarzła, gatunek u mnie przetrwał
Agania 09:32, 28 sie 2017

Rutewkami się zawsze u Ciebie zachwycam, mam jedną rabatę u siebie do przerobienia i widziałabym na tej rabacie rutewki właśnie, może kiedyś w wolnej chwili zmienię, posadzę i oczaruję Cię moimi rutewkami

Rozplenica Little Bunny pięknie rozrośnięta u Ciebie...i kotki r. purpurowej robią niesamowite wrażenie

Grandiflora zrobiła Ci wielką niespodziankę...i gratuluję nowej rabaty, super zaaranżowałaś lustro...w odbiciach wyjątkowe portrety

Andrzej_ 16:12, 29 sie 2017

Justyna napisał(a)

Andrzeju, dla Ciebie wklejam miejscówkę Grandusi.
Przymierzasz się do uprawy?

Oj bella ta magnolija, bellissima
Mam takie jedno miejsce otoczone murkami z 3 stron, które od lat czeka na coś ciekawego i bardziej wymagającego wobec stanowiska.
Dzięki za fotki i info
ogrodula 16:26, 29 sie 2017

Ale piękne zdjęcia ogròd bajka zakątek z lustrem bardzo ciekawymiodzio.
Iwonka 16:32, 29 sie 2017

Jak się cieszę Justynko, że znalazłam twoj ogród! Czarujesz roślinami i kadrami. Widać, że oddadjesz im serce... Wszystko takie bujne i zdrowe. Ja straciłam ostatnio serce do ogrodu, bo rośliny za stare, bo posadzone niemodnie, bo rośnie dobrze nie to co bym chciała... Wczoraj przejrzałam cały Twój wątek i dziś odzyskałam energię i łaskawszym okiem spojrzałam na moje otoczenie. Tak jak ty uwielbiam klony, mam wiele gatunków, pięknie wszystkie rosną... Poszukam roślin do cienia, mam go coraz więcej, duże rośliny będą miały towarzystwo Dziękuję Ci raz jeszcze za moc inspiracji!
Mala_Mi 22:15, 29 sie 2017

Powstał konfesjonał ..będziesz spowiadać gości?? Sorki za skojarzenie Ale musiałam to napisać..

Fajny termometr Gdzieś tam mi mignął.

Piesa śliczna.

Brak świerka na plus .. zdecydowanie...

Masz ślicznie, pomysłowo, zgranie .. nic nie drażni Tak lubię Gdyby nie braki czasowe to mogłabym się delektować każdym zdjęciem..