Magary Dramaty z Rabaty
00:28, 15 lis 2022
Aga-Agatorek - próbuj sadzonkować te swoje Hot Lips, szkoda zmarnować, masz tyle miejsca, że znajdziesz dla nich miejscówkę, a one takie ładne 
Judith - Ty to zawsze w kontrze
Ale uwierz mi na słowo, że widok za płotem mi się zmienił, na gorsze. Zdjęcia oczywiście wszystkiego nie oddają, zresztą są robione z różnych perspektyw.
Takich widoków nie miałam, teraz mam:
Oczywiście nie mam pretensji do sąsiada, że robi "coś" na swojej działce, jego prawo. Żal mogę mieć do siebie, że się przyzwyczaiłam do tego, że za płotem mam las, wiedząc, że to stan przejściowy i nie przyjmując tej przejściowości do wiadomości.
Niemniej jednak było fajnie i być przestało.
A że ja osobiście nie czuję potrzeby oglądania sąsiadowego bajzlu i jego erotycznych ekscesów - to nasadzam i nasadzam
Judith - Ty to zawsze w kontrze
Takich widoków nie miałam, teraz mam:
Oczywiście nie mam pretensji do sąsiada, że robi "coś" na swojej działce, jego prawo. Żal mogę mieć do siebie, że się przyzwyczaiłam do tego, że za płotem mam las, wiedząc, że to stan przejściowy i nie przyjmując tej przejściowości do wiadomości.
Niemniej jednak było fajnie i być przestało.
A że ja osobiście nie czuję potrzeby oglądania sąsiadowego bajzlu i jego erotycznych ekscesów - to nasadzam i nasadzam