Makao
18:53, 14 mar 2023

Okej, no więc tak. Wielokrotnie pisałam, że nie mam ręki do rozmnażania hortek. Próbowałam wielokrotnie i trzymając w wodzie, i z ukorzeniaczem do ziemi, i nawet w foliaku trzymałam. I nic. Listki listki i zdech. 
Poddałam i rozmnażałam tylko z odkładów.
Wiele osób było tym zaskoczonych bo ponoć to nic prostrzego więc spróbuje jeszcze raz wykorzystując nowych wskazówek.
Dziś cięłam Limelight. Przygotowała kilka patyków tak jak Danusiu pokazywała czyli dół ucięty prosto a góra po skosie. I zgodnie z inną uwagą (nie pamiętam kogo
) wsadziłam patyki do wody miękkiej bez chloru. Zobaczymy czy się uda 
Trzymajcie kciuki

Poddałam i rozmnażałam tylko z odkładów.
Wiele osób było tym zaskoczonych bo ponoć to nic prostrzego więc spróbuje jeszcze raz wykorzystując nowych wskazówek.
Dziś cięłam Limelight. Przygotowała kilka patyków tak jak Danusiu pokazywała czyli dół ucięty prosto a góra po skosie. I zgodnie z inną uwagą (nie pamiętam kogo

Trzymajcie kciuki