Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Po prostu ogród... 19:37, 28 gru 2013

Do góry
...ja już zostawiam....

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:35, 28 gru 2013

Do góry
...gdzieś doczytałam o oponkach...toż one okrągłe....mnie się podobają
Zostawiam uśmiech i....
ogrodoweimpresjejolki 19:35, 28 gru 2013

Do góry
Kochani, dziękuję za życzenia i pozdrowienia
I spieszę się pochwalić, że dostałam dziś od M. bukiecik prosto z działki

Szkoda, że nie byłam w ogródku sama, bo pewnie bym wypatrzyła, jakie roślinki myślą, że to już wiosna
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:32, 28 gru 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Aniu ale u Ciebie zielono werbenka od Ciebie popuszczała listki i co teraz? miłego świętowania

Aniu nie mam pomysłu, u ciebie łagodniejszy klimat i może ci przezimuje, zrób jak radzi Danusia

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:32, 28 gru 2013

Do góry
...może za wcześnie, ale niestety wybywam więc...
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:30, 28 gru 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Zielony ogród pod koniec grudnia , niesamowite

Masz rację Marzenko to niesamowite i takie nie rzeczywiste... ale realne

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:27, 28 gru 2013

Do góry
malgocha1960 napisał(a)
http://www.youtube.com/watch?v=ncn_lOI3450
Małgosiu dziękuję pięknie za życzenia
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:26, 28 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Ciekawe kiedy stworzą czerwone hortensje ... ładne

Aniu czysto czerwonych nie ma ale Pinky Vinky od biedy wypełnią tę lukę

ciemnieje do końca kwitnienie

pierwsza fotka z połowy września, a druga z pierwszego października później już mrozik popsuł szyki w wybarwianiu
Ogród Leny. 19:23, 28 gru 2013

Do góry
Lenko...dziękuję Ci za bardzo miłe słowa....
Pozdrawiam ciepło i zostawiam życzenia noworoczne....

Buziaki....
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:15, 28 gru 2013

Do góry
Agata .... deska może być

A teraz uciekam na stryszek.. popracować troszkę....

I w Austrii są stoki puste.. że można poszaleć... a u nas ilość ludzi na metr kwadratowy osłabia..

I widoczek z Kaprun

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:15, 28 gru 2013

Do góry
AgnieszkaBK napisał(a)
Miejmy nadzieję, że zima będzie łagodna i nie zaszkodzi pięknym kwiatuszkom, które wcale się do niej nie przygotowały. Z drugiej strony miło popatrzec na tak dużo zieleni w grudniu Pozdrawiam gorąco

Anieszko ale brakuje trochę rześkiego, mroźnego powietrza i małej warstwy śniegu

mamy za to kwitnące pierwiosnki
Lecę w kulki... 19:14, 28 gru 2013

Do góry
Ewo, jagodo99, wasko i pani przyrodo...
Pozdrawiam i noworocznie już ''uściskuję''

Z powodu okoliczności życiowych....u mnie już życzenia noworoczne dla wszystkich sympatyków kulek....

oraz

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:12, 28 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Rzeczywiście bardzo zielono u Ciebie .Las werbenowy niezwykły a budleje sliczny srebrny kolor mają . Pozdrówka Aniu serdeczne.

Bogdziu zamiast śniegu mieliśmy aurę iście wiosenną, nie tak lubimy, prawda?

dla ciebie też dzisiejsza różyczka
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:10, 28 gru 2013

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Aniu, to u ciebie jeszcze tak zielono? Jak byłam ostatnio na działce był śnieg, dzisiaj na pewno po nim ani śladu. A mnie dopadła grypa i już dwa dni siedzę w domu. Ale muszę się wykurować na gotowanie świąteczne muszę być już zdrowa. Pozdrawiam.

Bożenko u mnie tak jak prawie wszędzie jest zielono i ciepło, roślinki rwą się do światełak i poazują co potrafią aż strach pomyśleć, że przyjdzie mróz i wszystko zmrozi

dziś zobaczyłam, że różyczka się rozwija
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:07, 28 gru 2013

Do góry
To już po Świętach...i mam trochę swobodnego oddechu przygotowania do Świąt i praca zawodowa wypełniły mi bardzo szczelnie czas, że nie mogłam oddać się ulubionej rozrywce jaką jest spotkanie z Wami na Ogrodowisku

Dziękuję wszystkim odwiedzającym za pamięć i miłe komentarze
Mój mały raj na ziemi :) 19:02, 28 gru 2013

Do góry
......jeszcze na chwilkę zajrzałam.....
ale już zatopiłam się w książce, ukołysana muzyką..... trzaskający ogień, choinka, takie wieczory lubię (może mi tak dobrze, bo synio został u babci, inaczej nie miałabym szans na taki relaks...)

miłego wieczoru i cudownej niedzieli !!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:42, 28 gru 2013

Do góry
Dziewczyny........ mogę uczyć kto tylko chce
Z nartami jak z autem.... można jeździć super, a i tak czasami sie przytrafia jakieś bum... teraz pytanie dlaczego było bum... czy aby nie z naszej winy????

Jeżdżę na nartach prawie 30 lat... nigdy nie miałam niczego skręconego, ani połamanego.. i jedyna rzecz jakiej się boję to wariatów na stoku.... A czym łatwiejszy stok tym ich więcej.... jeżdżą z myślą 'nie mam wprawy - mam fantazję". Bardzo z tego powodu podoba mi sie w Alpach, bo tam ludzie bardziej krytycznie oceniają swoje możliwości, jak widać pędzącego kretyna, co nie ma umiejętności, a ma tylko silne nogi.. i jedzie gdzie go niosą narty (chociaż myśli, że to on kieruje...)... to prawie pewne że to będzie Ruski, Polak, Słowak. Tak samo odbieram zachowanie w kolejkach.. .. jak ktoś sie zachowuje nie halo.. to ktoś z wyżej wymienionych..

Ja zaczęłam uczyć się późno... w zasadzie to razem z synem sie uczyłam.. Zaczęłam późno ale bardzo intensywnie.. był taki rok, że na nartach spędziłam 60 dni To były fajne czasy... Od 5 lat jak zaczęliśmy budowę domu.. narty poszły w kąt.. i bywały zimy, że nie byłam ani jednego dnia.. w zeszłym roku 4 dni (pięcioletni rekord)
Z drugiej strony nie chce mi sie jeździć na płaskie i krótkie stoki bo sie nudzę, na skiturach zrobiłam się za leniwa by chodzić.... a tam gdzie bym pojeździła to albo za daleko albo za drogo, albo zajmuje za dużo czasu.

Dzięki Ogrodowisku w zeszłym roku ruszyłam 4 literki i ruszę w tym... za co jestem bardzo wdzięczna Forum, tym co chcą organizować takei wyjazdy (ukłon w stronę Pszczółki i Madżenki) i tym co chcą uczestniczyć w spotkaniu.. nawet na byle czym.

Długą wypowiedz zamykam widokiem Chopoka.. zmieniło sie tam i muszę to tej zimy sprawdzić
Liczę na Madżen i Finkę

Ogród Nebel 18:42, 28 gru 2013

Do góry
nebel napisał(a)

Życzę wszystkim -

Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, Szczęśliwego Nowego Roku
oraz wszelkiej pomyślności w 2014 roku

Wzajemnie Ewuś obojęnie gdzie jesteś Brakuje tu Ciebie , u mnie juz wiosna więc wracaj
Pozdrawiam serdecznie
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 18:34, 28 gru 2013

Do góry
No to jestem u Ciebie i jak miło światełka witają wejście arcy świąteczne wreszcie jesteście u siebie w swoim domku

Zmiany jakie, na wizażu, widać, że to całkiem realne, bez znacznych wyrzutów, poza jedną buksikową kulą, gdzie ją przesadzisz?

Karasie będą miały swój świat

Dla odmiany czas na zmiany... 18:17, 28 gru 2013

Do góry
pozdrowienia z Ustki zostawiam....

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies