Irenko dzięki wielkie za zdjęcie, mój tel. nie zrobi lepszego niż wstawiłam, a na dodatek leje ciągle u mnie widzę już po tym jak Twoje drzewko wygląda, że moje "maleństwo" raczej nie przetrwało jutro oberwę pączek i sprawdzę jego żywotność, bo dzisiaj żadna siła mnie od kominka nie oderwie, tak zmokłam wracając z pracy -bez parasola gapa jedna - że teraz ciągle mi zimno, ale eMuś zrobił ognisko i się grzejemy Pozdrawiam serdecznie!
ja tez od rana palę w kominku. M. dziwił się rano, bo sądziliśmy, że sezon kominkowania skończony, ale.... dzisiaj od samego rana dorzucam i dorzucam. I lubię to inne ciepło, jakie daje żywy ogień. To ciepło Tobie posyłam
Wiuniu, mój miłorząb wygląda całkiem podobnie jak Twój.
Myślałam, że potrzebuje jeszcze trochę czasu...
Ale jak patrze na zdjęcie Irenki, to już nie wiem co myśleć
Wiuniu wszystko widziałam, odnowione donice, tulipki, przeczytałam o kupionych rh nooo noo noo się dzieje
A moje graby dalej nie posadzone, bo leje od 3 dni mam nadzieję że przeżyją ten czas zaniedbania ich przeze mnie
Pozdrawiam cieplutko
Aloisonku witam Cię serdecznie! U Ciebie graby stoją zadołowane, a ja nadal grabów nie mam i tak sobie myślę, że w tej szkółce to chyba na kwiecień czekają z wysyłką
Marta ja nawet z okna samochodu próbowałam wypatrzeć Twoje włości ale chyba przez ten deszcz nie dopatrzyłam lub jechałam nieodpowiednią drogą nastepnym razem dam znać to mi mapę narysujesz
Kurcze nie wiem czy dobrze zrobiłam ale ze względu na niedoczas w nadchodzący weekend dziś jak tak ładnie słonko świeciło posadziłam rośliny chyba źle co? za zimno było? Teraz ma stressss