Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogródek Anity 20:41, 18 paź 2013

Do góry
Dzisiaj mimo brzydkiej pogody róże zostały posadzone
Trawnik zdjęty, róże przymierzone

Dobrej ziemi do dołka i posadzone
Wilcza Góra 20:41, 18 paź 2013

Do góry
Stół nakryty...

umawiamy się ?

Wilcza Góra 20:39, 18 paź 2013

Do góry
Anita,
sesja "domowa" na Twoje życzenie

[
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:37, 18 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Byłam przed chwilą zrobić sobie pazurki.. u naszej forumowej koleżanki Madzi.. są piękne.. jak nie moje... czarny frencz zamienił sie na biały frencz.... niemożliwe???? .. możliwe, zdolne dziewczyny potrafią zrobić z niemożliwego możliwie .. dzięki Madzia
I chcę pokazać , że zimy nie będzie... biegnie M i krzyczy daj aparat i rób fotę na Ogrodowisko.. oczar kwitnie.. myślałam, że zwariował.. ale nie.. faktycznie cały oczar zakwitł... całe gałązki w kwiatach, jutro zrobię lepsze zdjęcie, bo to jest robione po ciemku.... kilka dni z temperatura -6 pomieszało w głowie.. i oczar zgłupiał, myśli że to już przedwiośnie.

pazurki śliczne a u mnie też kwitnie hi hi hi
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:34, 18 paź 2013

Do góry
Byłam przed chwilą zrobić sobie pazurki.. u naszej forumowej koleżanki Madzi.. są piękne.. jak nie moje... czarny frencz zamienił sie na biały frencz.... niemożliwe???? .. możliwe, zdolne dziewczyny potrafią zrobić z niemożliwego możliwie .. dzięki Madzia

I chcę pokazać , że zimy nie będzie... biegnie M i krzyczy daj aparat i rób fotę na Ogrodowisko.. oczar kwitnie.. myślałam, że zwariował.. ale nie.. faktycznie cały oczar zakwitł... całe gałązki w kwiatach, jutro zrobię lepsze zdjęcie, bo to jest robione po ciemku.... kilka dni z temperatura -6 pomieszało w głowie.. i oczar zgłupiał, myśli że to już przedwiośnie.

Znowu na wsi 20:30, 18 paź 2013

Do góry
WilczaGora napisał(a)
u mojej Cioci w Gdyni montane zarósł z 10-12 metrów płota tak po długości przez ostatnie lata

Nareszcie ktos, kto pochwalil odmiane montana Ja nie mam najmniejszego klopotu z tym clematisem,wrecz przeciwnie, i bede go chwalic z kazdej strony Niedawno dokupilam jeszcze Mayleena bo pieknie,waniliowo pachnie. Freda tez jest piekna, ogolne-montana nie ma brzydkich osobnikow Pozwol Jolu ze wstawie u Ciebie fotke i przypomne jak wyglada roslina o ktorej rozmawiamy

Kwiatki i rabatki u Elizy 20:29, 18 paź 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)

Ja też się gubię... niestety.
M. się śmieje, że mam słabą nawigację w głowie , więc zawsze chodzi ze mną, a na grzybach ciągle mnie pilnuje żebym się nie zgubiła...

No to

Moja nawigacja jest zakręcona ))
Kondziowy Ogród :) 20:25, 18 paź 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)

Warzywnik wymiata, a ten ozdobny zlew z kranikiem, też taki chcę
Rododendronowy ogród II. 20:23, 18 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Kilka dni temu zastanawiałam sie czy u mnie jest ładniej wiosną czy jesienia i postanowiłam to sprawdzic . Znalazłam prawie identyczne zdjęcia i u mnie zdania są podzielone a Wy jak myślicie??????

Generalnie obydwa zachwycające
Ale ja obstawiam za jesiennymi kolorami
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:22, 18 paź 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Joasiu, witaj, wróciłaś , jestem pełna zachwytu po Twojej relacji z wycieczki, całe Włochy są piękne, roślinność mają tak bujną i różnorodną i ciepły klimat, nie tak jak u nas. Ja jeżdżę co roku w dolomity włoskie zimą, ale latem, też byłam, u nich szkółki z roślinnością potrafią się ciągnąć setki kilometrów

to jest dopiero dbałość o zieleń w tym kraju, ja nie mogłam oderwać oczu od okna i pstrykałam foty z samochodu

Agato, niesamowite te szkółki.
Zgadzam się z Tobą całkowicie co do klimatu, różnorodności i bujności roślin ale z tą dbałością to chyba u nich różnie. Widziałam mnóstwo roślin w bardzo opłakanym stanie, wręcz zasuszonych. Możliwe, że to wina klimatu, upalne i suche lato, ale podejrzewam też brak dbałości o rośliny. Przez cały okres pobytu nie zauważyłam pracowników dbających o zieleń, w parkach mnóstwo chwastów, śmieci ale tego na fotkach starałam się nie pokazywać. Może w innych miastach wokół Rzymu lepiej to wygląda, bardziej dba się o kurorty nadmorskie czy górskie. Może kiedyś będę miała okazje zobaczyć. Teraz mieliśmy zbyt mało czasu i skupiliśmy się tylko i wyłącznie na Rzymie.
pozdrawiam serdecznie
Bluszcz pospolity - Hedera helix 20:20, 18 paź 2013

Do góry
Moja bajka 20:14, 18 paź 2013

Do góry
Katkak napisał(a)

jak zwykle... u ciebie kolorowo... zazdroszczę zacisznego miejsca ale tłuczka u sąsiadów już nie ja funkie obcięłam bo takie obślizłe były i nie mogłam patrzeć na nie
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:12, 18 paź 2013

Do góry
Joasiu, witaj, wróciłaś , jestem pełna zachwytu po Twojej relacji z wycieczki, całe Włochy są piękne, roślinność mają tak bujną i różnorodną i ciepły klimat, nie tak jak u nas. Ja jeżdżę co roku w dolomity włoskie zimą, ale latem, też byłam, u nich szkółki z roślinnością potrafią się ciągnąć setki kilometrów

to jest dopiero dbałość o zieleń w tym kraju, ja nie mogłam oderwać oczu od okna i pstrykałam foty z samochodu, trochę wcinam Ci się w relacje na gorąco U nas też pięknie, ale za zimno
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:11, 18 paź 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
Dzisiaj zrobiło się już bardzo jesiennie.

Klon marzenie niesamowity

a ten berberys to jaka odmiana?
Ogród ogrodniczki 20:10, 18 paź 2013

Do góry
Tak mi ciągle chodzi po głowie żeby tam na placu zabaw zrobić taki mały kącik.
Wciąż tam widzę żywopłot przesłaniający i ławeczkę.
Taki mini rysunek zrobiłam na letnim zdjęciu.
Teraz wyciety jest już ten orzech który jest jeszcze widoczny na tym zdjęciu.
Jutro fotnę to lepiej będzie widać.
Poproszę o komentarze.

Lecę w kulki... 20:10, 18 paź 2013

Do góry
anna_studio napisał(a)

Wow moja ulubiona kałuża i dzban, o rozplenicy nie wspominam
Nie wiem czemu, ale moje surfinie po przymrozkach jakie nawiedziły nas jakiś czas temu, już dawno padły, a u Ciebie wciąż zachwycają, a przecież mieszkamy niedaleko - foch.
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:08, 18 paź 2013

Do góry
Enya73 napisał(a)
No to kochani pokażę Wam nowe zdjęcia , ale najpierw z wczorajszej południowej wycieczki rowerowej w moich okolicach

Taka właśnie Cie zapamiętałam!!
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:07, 18 paź 2013

Do góry
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:04, 18 paź 2013

Do góry
Piazza Navona
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 20:00, 18 paź 2013

Do góry
Fonntanny, ciurkadełka to stały element rzymskich uliczek, placów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies