Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

GorAna 16:58, 15 lis 2013

Aniu!!!!!....nie nadanżam!!!!!...ależ ten Twój wątek pędzi...podziwiam Twoją Kiku...i podziwiam Coś tam
Pozdrawiam
barbara_kraj... 17:24, 15 lis 2013

Aniu, Twój wątek, to jak expres! Co ja mówię - jak rakieta międzykontynentalna!
Ja ledwie do 800 po prawie trzech latach się 'dorobiłam'
malgorzata_s... 17:37, 15 lis 2013

Buziaki zostawiam Aniu a ja mam chyba takie prymule jak Ci się podobają. Wkleję u siebie to popatrz
Madzenka 18:45, 15 lis 2013

asc napisał(a)

No to będzie dżampreza na 100 fajerek.. bo i Irenka jakoś tak dołączyła jak ja.. ... i może będę świętować coś jeszcze Dużo bardziej ważniejszego niż 2 lata na forum
Czasy sie zmieniają .... lat 30 temu nigdy bym nie pomyślała, że tak to może wyglądać....

No to ja z Wami dwa latka poświętuję najwyźej 10 dni wcześniej
Madzenka 18:48, 15 lis 2013

eliza3 napisał(a)
Aniu, dobrze napisałaś, że młodość jest w nas, w środku, ale o ciało też się trzeba zatroszczyć i bardzo dobrze, że chodzisz na gimnastykę
Wiem co mówię, bo sama chodzę systematycznie dwa razy w tygodniu i zdecydowanie lepiej się czuję i mam więcej energii. Chociaż o Twoją energię jestem spokojna, bijesz wszystkich na głowę

Gratki z okazji 1700, ale u ciebie tempo, ale co się dziwić, dziewczyna szalona to i wątek pędzi jak szalony

Eliza ....Ani bez ćwiczeń ma tak wyrzeźbione ciało, ze ja po dwoch latch codziennie na siłowni tak bym nie wyglądała
Sebek 18:58, 15 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)

No to ja z Wami dwa latka poświętuję najwyźej 10 dni wcześniej

To ja jeszcze imieniny przy okazji
Mala_Mi 18:59, 15 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki zostawiam Aniu a ja mam chyba takie prymule jak Ci się podobają. Wkleję u siebie to popatrz

Małgoś.. możemy machniom robić To te...

A ja mam takie na machniom chryzantemy.. zimują bez problemu, bez okrywania, przesadzane, zaniedbane.. a rosną.. i cieszą w późną jesień. Stwierdziłam, że out robię dla dalii.. zostawiam tylko wysokie dalie od mojej mamy, bo raz sentyment., dwa ładne, trzy pasują, i z powodu że są wysokie mogę je posadzić tam gdzie im dobrze ..
Tu rubra

To Solar, jest niska

Ta przypomina MOnako

Ta nn.. wyższa od Solar

Mala_Mi 19:20, 15 lis 2013

Karola - dzięki za listopadową różyczkę... u mnie chyba pierwszy rok, że rózeczek moich nie ma.. zawsze były do śniegów.. niestety kilka dni z minus 6 swoje zrobiło... Ale u nas zawsze jak nie urok to sr...

Hanuś - wiem, że masz 17, ale chciałam Cię zrobić pełnoletnią I po roczku do każdej ćwiartki dodałam

Ewa - lubię ten mój widok z okna ... szkoda tylko, że 3 jodły się wysypały.... akurat na przeciw okna.. z całego szpaleru 60 metrów... po prostu pech..

Robaczek - moje Elmshorn.. bo to chyba one... już w drugi rok były piękne
Wyznacznik wysokości to murek betonowy
Posadziłam 13 szt co metr..

To już po roku...

Mam kilka sadzonek.... chyba 5 mi się zrobiły.. mogę udostępnić do rozmnożenia .. dwie sie zrobiły z gałązek (same przez przypadek sie ukorzeniły) a 3 zostały się w ziemi jak przesadzałam na nowe miejsce wiosną.. I dobiły.. i nawet kwitły Część mam obiecane Agatce

Jak pisałam ja ich nie kopczykuję i już 2 razy umarzły mi całe.. ale odbijają
grazyna 19:29, 15 lis 2013

Mala_Mi 19:30, 15 lis 2013

Eliza.. ja ponad rok nie chodziłam.. i jestem jak flaki z olejem... a dziś przekopałam szklarnię... kopanie w glinie to wyzwanie... jestem zgon....

Bogusia - wcale nie musi się wstydzić bo jest piękny.... ja mam ich po prostu dużo.. za dużo.. jeszcze niedawno było grubo ponad 50... ale wszystkie kapryszące i brzydsze powywalałam.. i tak z 20 mi ubyło...

Bogdzia- ja się nie ścigam.. jakby wolniej leciało, to bym więcej u Was siedziała, a tak gospodarzę u siebie Ale mi to nie przeszkadza..

Ewa agent - tyś prawdziwy agent... Sebek jeszcze imieniny, Madżenka też rocznica.... może i niegłupio stok zarezerwować.. tylko teraz zrobili zakaz trunków na stoku.... odebrali radość z tego co jest z nartami związane.. bo jak jeździć bez grzańca... I to chyba powód dla którego nie byłam na nartach od 7 lat... bo wypad na 1 czy 2 dni w sezonie sie nie liczy.. to tak jak się najeść przez patrzenie.... A ja myślałam, że na narty nie jeżdżę z powodu budowy domu i takich tam różnych innych zawirowań losowych... Jak był dobry sezon to i 60 dni na nartach sie było