Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 19:36, 15 lis 2013

Kasiek.. kolejne spotkanie robimy w Alpach.. co ty na to?????? Jaki rejon najbliżej masz???

Agata - u mnie też było biało.... ale nie wiem ile, bo nie patrzyłam.. nie ma na co ...

Kondzio - dobrze, że przerwa była, bo byłby to najdłuższy buziol.... do księgi Guinnessa.

Ania z Kamiennego - ja też nie nadążam.. ale to tak jakoś mimo woli sie robi... przecież ja dla Was wszytko....... mogę nawet sie nie odzywać I będzie to wielkie poświecenie z mojej strony

Basia - bo ja gaduła jestem od urodzenia... przezywali się na mnie Bielicka ... Hanka Bielicka Ty powinnaś wiedzieć kto to był

Madżen - czy te fałdy i mięśnie wypukło-zwisające to rzeźba... niby też... taki Rubens.... ale nie o to chodzi .. nie ta epoka...

Sebek - no to nie ma wyjścia stawiasz

Grażynko -
ewa004 19:38, 15 lis 2013

Reasumując ,proponuje abyście na wszelki wypadek pozabierali ....jabłuszka
Agania 20:10, 15 lis 2013

Aniu, ale zleciało tak jakbym nie była u Ciebie z pół roku

- ładny masz widok z okna na Kiku i nie tylko

- zazdraszczam Ci stipy, jaką odmianę masz co się tak wysiewa

- kora brzozy Doorenbos - to jest ta biel moja dużo mniejsza od Twojej, ale rośnie

- Wandzia, takiej jeszcze nie widziałam....piekna

- sporty ekstremalne też mnie kręcą, ale coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=jZ0F-TL9pPw

- oczko to jest wyzwanie

- maczki kalifornijskie będę je mieć od następnego sezonu w ogrodzie

- Twój wiąz jest jak młodszy brat mojego

gratki z okazji 1700 setk ic.d.
pozdrawiam
Robaczek 20:13, 15 lis 2013

Aniu, czyli tam masz 13 sztuk! Wow, stąd ten szałowy efekt. Ja mam 2 i też wyglądają ok, ale myślałam, ze u Ciebie max 3 krzaczki i tak się rozrosły Haha
Tak czy inaczej, jest pięknie!
Ten powojnik obok to Prince Charles?
Mala_Mi 20:32, 15 lis 2013

Agania napisał(a)
Aniu, ale zleciało tak jakbym nie była u Ciebie z pół roku

- ładny masz widok z okna na Kiku i nie tylko

- zazdraszczam Ci stipy, jaką odmianę masz co się tak wysiewa

- kora brzozy Doorenbos - to jest ta biel moja dużo mniejsza od Twojej, ale rośnie

- Wandzia, takiej jeszcze nie widziałam....piekna

- sporty ekstremalne też mnie kręcą, ale coś takiego:
http://www.youtube.com/watch?v=jZ0F-TL9pPw

- oczko to jest wyzwanie

- maczki kalifornijskie będę je mieć od następnego sezonu w ogrodzie

- Twój wiąz jest jak młodszy brat mojego

gratki z okazji 1700 setk ic.d.
pozdrawiam

Widok z okna sobie wyprodukowałam.. pierwsza rabata i nawet się udała.. powiem więcej chyba najbardziej udana

Stipa to Pony Tails...

Moja brzoza widocznie starsza siostra Twojej

Wandzia fajna bo kwitnie 2 razy w roku,a druga pomarańczowa.. uparta.. od 2 lat (albo lepiej) ani myśli, ma szansę do wiosny.. jak nie będzie kwitła to też idzie out... prowadzę naturalna selekcje.. mam dość doniczek..

Oczko - czyli kałuża.. wyzwanie.... ale tak łatwo się nie poddaję.. będzie jeszcze pikna

Maczki polecam.. u mnie rosna na skalniaku.. nie podlewane nawet w najgorszy upał.. czyli sierpień i lipiec nie widziała wody szkoda że tak późno posiałam, w przyszłym roku sieje wcześniej.. takie tulipany w dni pochmurne (jak moje ulubione baleriny), a na słoneczku płatki idą do poziomu

Wiąz to młodszy brat, ale będzie większy.... bo bardo wysoko szczepiony.. ponad 2,5m

Sporty ekstremalne.. deska odpada, kiedyś spróbowałam i zaprotestowałam.. deska jeździła na mnie, a miało być odwrotnie. Za to synuś robi to co na snowboardzie, tylko na nartach.. stwierdził , że narty dają więcej możliwości Moje kości już za stare do takich zabaw.. ale popatrzeć lubię

barbara_kraj... 20:41, 15 lis 2013

asc napisał(a)

Basia - bo ja gaduła jestem od urodzenia... przezywali się na mnie Bielicka ... Hanka Bielicka Ty powinnaś wiedzieć kto to był

Pewnie, że wiem. W końcu wiekowa jestem, chyba najstarsza na tym Forum
Hehehe, rzeczywiście, lepszego porównania chyba nie można by znaleźć.
Mala_Mi 20:45, 15 lis 2013

Robaczek napisał(a)
Aniu, czyli tam masz 13 sztuk! Wow, stąd ten szałowy efekt. Ja mam 2 i też wyglądają ok, ale myślałam, ze u Ciebie max 3 krzaczki i tak się rozrosły Haha
Tak czy inaczej, jest pięknie!
Ten powojnik obok to Prince Charles?

Już nie ma w rzędzie 13 szt.. bo w kwietniu czy maju przesadzałam część.. zły czas na przesadzanie, bo mi z lekka padły Miały już liście.. postawiłam szklarnię w miejsce róż..

To jeden krzak nie przesadzany

A to w nowym miejscu... myślałam, że padną, a nawet coś zakwitły..szału nie ma. ale żyją

Mala_Mi 20:46, 15 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Reasumując ,proponuje abyście na wszelki wypadek pozabierali ....jabłuszka

A wiesz co można zrobić na jabłuszku.... też jest jazda Bez kontroli i bez trzymanki
Mala_Mi 20:52, 15 lis 2013

barbara_krajewska napisał(a)

Pewnie, że wiem. W końcu wiekowa jestem, chyba najstarsza na tym Forum
Hehehe, rzeczywiście, lepszego porównania chyba nie można by znaleźć.

Ona Łomżynianka, a ja Białostocczanka... ale to rzut beretem

Taki monolog jej znalazłam, dla tych co nie wiedzą o czym mówimy

A z tym wiekiem..to już nie wytykaj, że jesteś najdłużej na forum, a ja tak żółtodziub tylko 2 latka.. bo o swoim wieku chyba nie pisałaś... nie przesadzaj... napisałabym żeś osiemnastka, ale dziś Hani to napsiałąm, a tu ZONG.. to jest 17-tka...

http://www.youtube.com/watch?v=4T0H2nOl8qY
Robaczek 20:54, 15 lis 2013

Piękny szpalerek! Sadzenie jednej odmiany w dużej ilości zawsze daje świetny efekt...ale brakuje mi tej dyscypliny...tyle odmian kusi i chciałoby się mieć wszystkie