Mirellka niestety tak, ale teraz na głowie mam gorsze zmartwienie z malutka od wczoraj w szpitalu jestem, od wtorku goraczkuje, w środę dostała antybiotyk dzisiaj jest sobota i żadnej poprawy nie ma. Wczoraj o 24 na SOR jechałam masakra, noc przespana na dwóch krzesłach, a raczej nie przespana, bo zanim nas przyjęli, założyli papiery, dziecko zbadali była godzina 2:30!
U mnie też 2 rok, na razie w pąkach Skoro już jest, niech rośnie, może za 2 lata zmienię zdanie
Jak kupiłam, też byłam zachwycona
miałam cicha nadzieję, że to pąk kwiatowy na magnolii Vulcan, ale jest liść
Black Tulip
piękna magnolia, cudowny kolumnowy pokrój, super liście, duże i błyszczące
chyba bym ja jednak dokupiła, z powodu pokroju, można ją wtedy wcisnąć
Kamila dobrze mówisz, faktycznie śnieg zszedłem poza magnolia nie widzę strat na szczęście
Cześć tulipanów sie położyło ale moze sie podniosą, nie sa połamane. Jutro dokładnie polukam.
Mimo wstrętnej pogody prawie cały dzień spędziłam dziś w ogrodzie. Zimno jak na syberii a chwasty rosną niestety. Nie wiem czy nie przypłacę tego jakimś przeziębieniem bo jak już zbierałam się do domu to ręce i nos prawie bez czucia miałam.
Wyczytałam w lokalnej gazecie,że do połowy maja jakoś specjalnie cieplej nie będzie. Majówka też raczej zimna i deszczowa
W nocy u mnie mróz chyba spory był bo rano było biało od szronu. Grujecznik jeszcze bardziej pożegnał,magnolia-szkoda słów
Pozdrawiam weekendowo i trzymajcie się ciepło
alez mieliscie mroz brrr u mnie do -2,5 spadlo dzis. Magnolia skonczyla kwitnienie ale i tak juz byla na wylocie. Tulipany zwiesily glowki ale juz sie podnosza
Kiku śliczna, a najbardziej ta magnolia, dorodna! Żal, ale za rok odwdzięczy się.
U nas widziałam taki wrzos, ale u mnie nie chcą rosnąć, nie skusiłam się.
Super klony, oby dały radę