Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

anna_t 21:43, 04 maj 2017

Zana napisał(a)
Ja też sobie obiecałam, że już w tym roku gnojówkę z pokrzyw zrobię i chyba znowu nie dam rady. Czasowo nie wyrabiam. Może w sobotę eMa gdzieś poślę po te pokrzywy, na pewno będzie przeszczęśliwy z takiego zadania. Ale raczej wątpię w sukces tego pomysłu.

ja łącze przyjemne z pożytecznym i na spacer z dziećmi biorę 2 wiadra i rękawice gumowe
AngelikaX 21:51, 04 maj 2017

kasja83 napisał(a)

Z żelazkiem Pogoda taka kiepska, że nawet mi nie żal, że nigdzie nie pojechaliśmy. Wieczorami piłam wino

Hihihi ja leniuchuję w innej pozycji
kasja83 07:31, 05 maj 2017

AgataP napisał(a)
Siemka - no to poleciałaś z pracami Tyle to ja nie zrobiłam w tą majówkę, a prasowania nienawidzę. Wolę relaks ogrodowy, choćbym miała się utytłać w ziemi po pachy

Ja też prasować nie lubię,ale nie mam komu pocisnąć takiej fuchy
kasja83 07:32, 05 maj 2017

Zana napisał(a)
Ja też sobie obiecałam, że już w tym roku gnojówkę z pokrzyw zrobię i chyba znowu nie dam rady. Czasowo nie wyrabiam. Może w sobotę eMa gdzieś poślę po te pokrzywy, na pewno będzie przeszczęśliwy z takiego zadania. Ale raczej wątpię w sukces tego pomysłu.

U mnie raz, że czasowo- a dwa, że do ogrodu jestem sama. eM wymiksował się w tym roku całkowicie i uważa, że to co robię to moje fanaberie;-/
kasja83 07:33, 05 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
Sapporo zbierają. Zuch dziewczyna jesteś

No robię, co mogę
kasja83 07:34, 05 maj 2017

Kawa napisał(a)
Kasia supr roboty odwaliłaś

własnie pokrzyw mam nazbierać

Ja daleko nie musiałabym chodzić-bo puściły mi się pokrzywy w pasie na żywopłot grabowy-to chyba fucha na cały weekend-wyczyszczenie tego pasa z chwastów i przekopanie.
kasja83 07:34, 05 maj 2017

eee_taam napisał(a)
widziałam twoje wyczyny ...masuj kończyny

PS. masz foto klona?....ciekawa jestem twojego wyboru

Foto mam od gościa ze szkółki-a masz fb-może się namierzymy?
kasja83 07:37, 05 maj 2017

Agania napisał(a)
Fajnie wyszedł paseczek ze żwirkiem, u nas ciągle niepogoda, po nocnym deszczu, ja rano się zerwałam wpakowałm eMa do auta i pojechałam na drugi koniec Krakowa na giełdę balicką, miałam dość bezczynności

eM tylko do towarzystwa zjadł zapiekankę,a ja zapakowałam pelargonie i surfinie, a trawy ktoś mi wykupił

Pochwal się klonem

Choć do towarzystwa-eMa udało się zaciągnąć. Mój ciągle chowa się za brakiem czasu
Klona jeszcze nie mam-może przyjedzie w przyszłym tygodniu. Generalnie jest wysoki na 2m-gruby pień. NIe miałam też wyboru jakiegoś wielkiego-znalazłam jeszcze jedną szkółkę z 3 okazami-ale nawet nie jechałam oglądać-od 400 zł za okaz;-/ A u Kubiczka w Pisarzowicach też jest jeden-ale kopany z gruntu i ponad 3 m-to znów pytanie-jak ja bym go totaszczyła do domu?
kasja83 07:38, 05 maj 2017

malkul napisał(a)
Kasi uharowałaś sie widzę ale efekt przedni. idę jeszcze raz popatrzec dokładnie sobie. (zamiast sie odprężać przy odkurzaniu )

No ja nie wiem-że priorytetem nie jest relaks przy odkurzaniuKochana dobrze wiesz-jak u mnie jest-wsio sama.
kasja83 07:39, 05 maj 2017

magnolia napisał(a)
dobra robota Kasiu!
dzielna dziewczyna!
Ale prasować po robocie? Nie wiem co by mi musieli zrobić, żeby mnie do tego zmusić

O witaj Marto
Z prasowaniem to już był dedlajn-bo kupa prania robiła się olbrzymia i zaczęło brakować dzieciom spodni