Mój jesienny ogród
13:05, 30 paź 2013
Zawitko, jesień tu naprawdę jest przecudowna i bardzo długa, można się opatrzyć do woli. Nieraz tak bywa że coś podstawi nogę, najgorzej było po upadku ale szybko przeszło dziś już nawet nic nie czuję. Bałem się że rano nie wstanę ale nie było najgorzej. Szczęście na pewno miałem, bo było groźnie. Nigdy nie wiadomo kiedy się coś przytrafi, nieraz na prostej drodze się można sobie krzywdę zrobić. Dzięki za pochwałę ale tu jest tak pięknie to i zdjęcia muszą być ładne.
Bogdziu, to miejsce też mi się podobało, klony i trzmieliny teraz królują, w słońcu aż płoną, kolor niesamowity moja nigdy taka nie była. Mogę tylko powiedzieć że dęby u nas ładniej się przebarwiają tu jakoś dziwnie. Jest tu bardzo dużo drzew więc jest prawie jak w parku a na ulicy przepięknie. Dbam o siebie, wiem że można narobić sobie kłopotu, całe szczęście dobrze się skończyło. Wyglądało bezpiecznie w podejrzane miejsce bym się nie pchał a le jak to mówią licho nie śpi. Ubezpieczyłem się ale wolałbym tego nie sprawdzać, jak to działa. Pozdrawiam wszystkich.