agam
11:37, 25 paź 2013

To na pniu to jakaś śliwa, miała być Pissardii ale na 99% nią nie jest. Nigra to też nie będzie. Ma owoce o smaku śliwy takie fioletowo-bordowe. Musze ją przyciąć na wiosnę bo jakaś łysa w tym roku była. Mam zamiar posadzić między nią a perukowcem tuje i to samo w stronę prawą. Z tyłu blisku płotu z dwóch stron miskanta "Cabaret" lub "Variegatus". Co przed nią jeszcze nie wiem. Albo hortensje albo derenie "Ivory hallo" tylko nie wiem czy za pstrokato się nie zrobi. Przed perukowcem ma dwie hortensje "Pinky Winky".
Kulki były dopiero przesadzone, te dwie z przodu są żółte to na pewno "Golden Globe". Posadziłam z przodu trzy trawy hakonechloa "All Gold". Mam zamiar wcisnąć tam czosnki białe i może jeszcze tulipany.
Świerk będę cięła w stożek, zacznę od wiosny.
Pomiędzy perukowcem a śliwą wszystko idzie w inne miejsca. Rośnie tam m.in. sosna oścista, tak naprawdę nie wiem gdzie ją przesadzić.
Kulki były dopiero przesadzone, te dwie z przodu są żółte to na pewno "Golden Globe". Posadziłam z przodu trzy trawy hakonechloa "All Gold". Mam zamiar wcisnąć tam czosnki białe i może jeszcze tulipany.
Świerk będę cięła w stożek, zacznę od wiosny.
Pomiędzy perukowcem a śliwą wszystko idzie w inne miejsca. Rośnie tam m.in. sosna oścista, tak naprawdę nie wiem gdzie ją przesadzić.