Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaśki ogród z wyobraźni - początki

Joaska 11:13, 30 paź 2013

ka1sia napisał(a)

no i tego planu się trzymaj lekko szpakowaty M będzie jeszcze przystojniejszy

Kasieńko a żebyś wiedziałą że lekko szpakowaty będzie jeszcze bardziej ...mniam .
A jak na razie budowa idzie zgodnie z planem
Joaska 11:14, 30 paź 2013

makkasia napisał(a)
Witam, przejrzałam, poczytałam, pozdrawiam i trzymam kciuki

Ja też pozdarwiam serdecznie
Joaska 11:17, 30 paź 2013

beta napisał(a)

ok...w takim razie czekam cierpliwie i nie ponaglam...choć ciekawa jestem bardzo

a co do drzewek to oba sa śliczne...też by mi było ciężko się zdecydować...ale chyba wybrałabym Umbrę, a to za jej piękną, okrągłą koronę...

Beta teraz plan będzie musiał poczekać bo włąsnie kształtujemy teren na działce, ale musze powiedzieć to głośno ... gdyby nie plan to pewnie nie wiedziałabym gdzie i jak ziemię rozsypywać, a plan rabat i projekt co gdzie i jak baaaardzo ułatił nam kształtowanie działki, nawet M się pyta co i jak ma przebiegac wg mojego planu więc dobrze jest jednak mieć projekt ogrodu przed budową ... łatwiej wszystko rozplanować, doprowadzić oświetlenie ... się rozpisałam pozdawiam
Joaska 11:18, 30 paź 2013

kitek81 napisał(a)
to powodzenia przy budowie i serdecznych ludzi oraz dobrych ekip życzę ani się obejrzysz a zamieszkacie na swoim pozdrawiam :*

Oj chyba nie dziękuję .. pierwsza nasz ekipa murarzy sprawdza sie w 100% chłopaki działają , nie obijaja sie robota idzie bez najmnijeszych problemów... zobaczymy jak będzie dalej oby tak jak do tej pory
Joaska 11:27, 30 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Manna, fajnie
jak zrobisz planik, bo w głowie to już masz wszystko, popatrzę

Irenko ... manna płynie ... słono kosztuje ale cóż nie ma nic za darmo

planik w glowie jest calutki .... i na papierze prawe też, zima będę miała więcej czasu żeby go dopracować.
Pozdrawiam
Joaska 11:35, 30 paź 2013

iza_1611 napisał(a)
Cześć Asiu,
ja jestem u Ciebie po raz pierwszy a tu tak wesoło
obejrzałam działkę i wątek z grupsza, bo dłuuuuuuuuuugaśny. Plany masz super i jak zdążyłam się zorientować uparciuch z Ciebie, więc muszę do Ciebie zaglądać, bo ciekawa jestem realizacji
Trzymam kciuki

aaa byłabym zapomniała po co wpadłam - gapa ze mnie.
Otóż jesteśmy "sąsiadkami" bo ja miszkam jakieś 10 km od Zagnańska i od razu chciałam się Ciebie zapytać czy warto jechać na targi, bo nigdy nie byłam i nie wiem czy zawracać sobie głowę. Czy warto? Doradź

O witam sąsiadkę!!!!
Plany są, uparta jestem z natury ale co mi tam .
Nie widziałam wcześniej pytania o targi .. generalnie ja lubię te tergi, ale w tym roku to na prawdę nie było po co jechać dosłownie kilku wystawćow i koniec ...
Joaska 11:35, 30 paź 2013

Konstancja30 napisał(a)
Asiu dziękuję, ze jesteś ..., że nas zorganizowałaś ... i za tę sobotę razem też dziękuję ...

przytulam Filipka ... niech szybciutko zdrowieje ...

a domek szybko zbudujesz o taką masz energię

Iza to ja Wam dziewczynki dziękuję że jesteście!!!
Joaska 11:36, 30 paź 2013

bociek napisał(a)
O kurcze, Dziefczyny mialyscie sabat Ale super. Kurde zazdraszczam. Takie grono, poczarowalabym z Wami, tylko czemuz ach czemuz tak daleko jestesce i czemu ja nieczasowa

Buziam Was fszystkie siarczyscie

PS. No zakupy niczego sobie

Bociuś no czemu tak daleko... ale może się uda kiedyś na wspólny wypad wybrać.
Pozdrawiam.
Joaska 11:37, 30 paź 2013

BEATA_S napisał(a)
Pozdrawiam Was dziewczynki! Szkoda mi, że nie mogłam być z Wami...

Beatko no szkoda, ale na wiosenne tergi to nie ma wytłumaczenia , cała grupa świętokrzyska ma się stawić.!
Joaska 11:39, 30 paź 2013

ka1sia napisał(a)
Asik, buziole wielkie za sobotę

Jak Fisio? Lepiej? Niech szybciutko zdrowieje, bo będzie domek budował
Pozdrówka

Fisiek to już ze 2 razy znowu mi chorował, ale teraz jest trochę lepiej ale do przedszkola znowu nie chodzi ...a domek się buduje