dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję, że coś tam uda mi się stworzyć już idę się myć i spać, bo jutro czeka mnie misja skarpa fotki będą wieczorem, więc zapraszam
buziaki :*
a tak jeszcze przy okazji, to róża z mojego ogrodu-podobna co nie, do tej z Inowrocławia?
Aniu, trzymać się muszę, bo pracy mus sobie ujmować a nie dodawać, wiesz czego przybywa
U mnie aż tak źle z Phantomem nie jest a Limki są piękne.
Pochwalę je
To ci niespodzianka, wyrosła o wiele lepiej niż moje samosiewki. Trafiły nasiona w dobre ręce.
Moje werbeny dopiero zaczęły kwitnąć pojedynczymi kwiatami i są takie strasznie chude, jak ja bym chciała być . Postaram się zrobić w końcu jakieś zdjęcia, bo strasznie zaniedbałam ostatnio pismo obrazkowe. Mam nadzieję że znajdę czas, bo przede mną kolejny długi weekend, który właściwie już się zaczął. Trzeba tylko nieco ogarnąć rabaty z chwastów
Haniu, dla mnie niespodzianek raczej nie ma bo robię obchód codziennie rano przed pracą .
Pomimo że jutro nie muszę wstawać o 5.30, to już padam na nos i zbieram się do spania. Życzę wam miłego wieczoru na forum i do zobaczenia jutro.
Ewo, dziękuję
Jabłoneczka jeszcze bardzo młoda ale zaowocowała bardzo obwicie, jak urośnie (o ile jej nornice nie zjedzą) będzie piękny widok.
Tutaj szerszy plan