Marzenko, może nie pełny rozkwit ale pachną bosko Muszę im stelaże zrobić, bo są płożące w większości.,Już mamy pomysł jakie... a wszytko się wzięło od stelażów u Ewy różanej.. której M robi piękne stelaże.. pokazałam M.. i stwierdził, że też coś wymyśli.. I wymyślił, pomysł super, ciekawe jak będzie z wykonaniem
Ciekawe ile tych przedszkolaków uda się wychować Gosiaczku przyjemności trzeba umiejętnie dawkować
a tak na poważnie mam tyle innych obowiązków, że trudno się wyrobić
Chciałam Wam odpowiedzieć, fotek porobiłam, trochę w deszczu...ale znów idzie burza.... pies mnie odgania od komputera do łazienki....a i kompa trzeba będzie wyłączyć.....
Nade mną świeci słońce, a 200 metrów dalej świata nie widać...
Wiec przepraszam, że nie odpowiadam.. zrobię to potem, teraz zobaczę czy uda sie wrzucić jakie zdjęcia
Dzięki za podpowiedz,też myślałam o zmianie wątku,ale gubię się na tym portalu,muszę dobrze się wczytać o co tu chodzi.
W ten smutny,pochmurny dzień zakwitła mi ostróżka,którą posadziłam na skalniaku.Oczywiście gapa ze mnie nie ogrodniczka,mogłam przewidzieć że wyrośnie wysoka.
Dla 'niezabardzorobotnej' robota niewielka - znajdź inne miejsce dla tego sinoniebieskiego i firletki smółki i już będzie lepiej, przynajmniej na razie