Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

Mala_Mi 18:00, 29 sie 2013

Rudbekie i konie, konie i klon czerwony..... te dwie fotki do kalendarza.... aż mnie zatkało
Bogdzia 20:15, 29 sie 2013

Dokładnie takie same dwa konie ma moja synowa. Kocha je niesamowicie , a ja nie moge pojąc po co jej dwa , czy jeden by nie wystarczył tym bardziej że musi słono płacic za stajnię i wyżywienie.Mało we mnie romantyzmu pewnie.
an_tre 23:20, 29 sie 2013

Marzenko jak zwykle u ciebie rozmarzyłam się.... tyle tu piękna na wyciągnięcie dłoni...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
aldonaz 23:48, 29 sie 2013

Zdjęcia z końmi pierwsza klasa. Co do bukszpanów, wsadziłam teraz na obwódkę nieukorzenione. Piszesz, że o tej porze nie ma sensu, zobaczymy na wiosnę
Krys 15:10, 30 sie 2013

Marzenko ja w ubiegłym roku na poczatku wrzesnia ukorzeniałam trochę bukszpanów i sie udało ,no może mniejsza ilośc ale .. pozdrawiam
Urszulla 18:49, 30 sie 2013

Witaj, ostatnio dużo w ogrodzie się natyrałam i miałam niewiele czasu na forum.
Nadrobiłam u Ciebie fotki,
rozmnażalnik super a tych cisów też jestem ciekawa. Ja powtykałam ponad 200 gałązek i sama jestem ciekawa co z nich wyniknie ale narazie żółkną

jesiennie się już robi
ale mam jeszcze cień nadziei na długą, złotą Polską Jesień.
Urszulla 18:51, 30 sie 2013

Romantycznie
marzena 23:30, 30 sie 2013

Alinko, to mnie 'zatkało' po Twoim stwierdzeniu, zwłaszcza, że widziałam Twój piękny ogród, który mogłam podziwiać miesiąc temu... Alinko, zapraszam oczywiscie, ale w moim ogrodzie jeszcze mnóstwo do zrobienia, u mnie to rzeczywiscie krajobrazy dają dużo uroku...a rośliny dobieram m.in ze względów kolorystycznych i rzeczywiście nie szaleję z ich ilością ( zwłaszcza dotyczącą gatunkow i odmian)
Ania asc - dzięki, no, ale nie przesadzaj
Bogdziu - ale myślę, ze Twoja synowa ma trochę inne konie te w moim sąsiedztwie to zwykle wiejskie konie, ale owszem, zadbane, ktore sąsiad używa do pracy w swym gospodarstwie (sic!)
Ania tre, witaj, dzięki
Aldonko - no, to powodzenia w ukorzenianiu
Krys - fajnie, że Ci sie udało, ja jednak preferuję wiosnę na ukorzenianie
Urszula - no ja też jestem ciekawa jak bedzie z cisami...już wyrzuciłam kilkanaście zółtych, ale wiele ładnie sie trzyma...no, okaże sie trochę później co z nimi...

i widoczek m.in na taras przed domem ( ale trawa do skoszenia i innych zabiegów...)
marzena 23:35, 30 sie 2013

a teraz kwiatki i rabatki...
monteverde 23:37, 30 sie 2013

Marzenko ale piękna gęstwina u Ciebie a ile czasu obsadzałaś ten taras bukszpanem, bo jest go mnóstwo