Dawaj.. potrzebna.. do obsadzenia kulek bukszpanu.. będzie okazja sie w końcu poznać
Jeden bok na froncie już taki mam... chcę zrobić i drugi bok....
Mogę coś w zamian dać
ślicznie , wykop najwyższą bo stawek zasłania, a ja się zastanawiałam czym swoją jukę podsadzić mogę zgapić Jaskółeczko? pozdrawiam aha ja już miesiąc b/ telewizora, tylko Maję oglądałam w komputerze i żyję
Anka metamorfozy fajnie się ogląda . Stan -przed zawsze mnie zadziwia , że mogłam tak coś posadzić i wymyślić takie kompozycje . ty pewno też już nie wołasz wow na te stare fotki .
Chyba Phantom.... ale kupiłam jako Great Star...... ale to nie ona Z tego c oczytam na forum to najczęstsza pomyłka w oznaczeniu, bo dużo osób kupiło Great Star a ma to co ja Metka do zeszłego roku wisiała..... Ale ta mi się podoba i to bardzo... kwitnie od początku lipca... co najmniej miesiąc szybciej niż Limka.. rośnie w zwykłej ziemi a nie kwaśnej i nie grymasi A już rośnie od 2009 lub 2008 roku....
Znalazłam foto... posadzona w sierpniu 2009 .. i na pewno nie dawałam kwaśnej ziemi Widać za łopatą Teraz w zakolu jest ciurkadełko z kamieniami.
Wołam..... za kazdym razem jak oglądam.. szczególnie , że połowy nasadzeń już nie ma.. bo było za gęsto i musiałam wyciepać.. Najśmieszniejsze, że teraz wcale nie sadzę mniej, a powiedziałabym , że gęściej Jestem niereformowalna
2008 - ależ byłam dumna z mojej pierwszej rabaty.. a raczej jej połowy
A to za 5 lat........ stwierdzam, że 5 lat.. to ogród się robi stary..... i najlepiej jaby sie został tak na 4 lata.. i został w miejscu
Tu prawa cześć sie nie zmieściła w kadrze.. z wisionka... wiec daje drugie foto... host na foto prawie nie widać.. i wszytko już tnę... 1/3 już nie ma bo było za gęsto..... poszerzyłem rabatę, bo się nie mieściło... szok. po prostu szok.... Klon na środku taki malutki, a teraz żałuję, że go posadziłam... wszytko zacieni... W tle są brzozy sąsiadów.. już ich nie ma.... jak podrosły nasze jodły to wycięli...