AGNIESZKA -------mnie się udało zwalczyć plamistaść u bradher cadfaela opryskiem z gnojówki ze skrzypu polnego . po pierwszym kwitnieniu opadły mu nawet wszystkie liście . teraz jest nawet bardziej ciemno zielony jak na wiosnę .spróbuj
ULKA ------ zmykam oglądać do ciebie kompostownik
MARKU ---- pozdrawiam ja również .
ANIU monte -----czy już sie zaaklimatyzowałaś na starych śmieciach ? buziak dla ciebie
ALDONA-------- ja tego rozchodnika widuję w moich szkółkach w Jaworniku
Alinko ... A jak my wspominamy ... Achhh z rozrzewnieniem .. Lecem czytać dalej co w Twoim pięknym ogrodzie , bo zaleeeeegłości mam
Ps... Pamiętasz rdeścik , który pozwoliłaś mi wyrwać bezczelnie z Twojej rabaty ??... Mimo ,że tak się z nim cackałam , miał straszny kryzys , jak do mnie pzryjechał .. Pewnie smogu nie lubi ... Martwiłam się ,że będzie miał zgon... Ale to nie wyciepałam , a on teraz się pozbierał i zaczyna rosnąć .... Hurrraaa ... Dziękuję raz jeszcze
Oki .. Krzywaczka ... Czy oni też maja internetowo ????.... Aaaaa.... A pamiętasz może Alinko nazwę ??... Bo jak nie , to wylukam w necie , ale może akurat ......
Poękne te czerwone rozchodniki .... Achhhhh.... A ja mam w planie nową rabatę na przyszły rok ... Więc może się uda upchnąć
No nie zupełnie, bo w remontach jestem i ogród dosadzam cały czas pozdrawiam cieplutko i buziam fajne fotki pooglądałam z uśmiechem i z żalem ale jeszcze kiedyś tam wpadnę