Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ana_art"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:40, 21 paź 2014

Do góry
malkul napisał(a)
Niestety nie mam tak pieknych oczu
nie stresuj się, przecież widać, że to mejkap w tym też jestem niezła, od święta ..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:38, 21 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Zdradzisz rąbka tajemnicy co planujesz?

między innymi zielony dach i taras przejdzie lifting. Resztę zobaczymy...
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:18, 21 paź 2014

Do góry
malkul napisał(a)

hiihi ja tez byłam zielona jak zaczynalam tu swą przygodę

Gratulacje Anetko i Brawo "twarda babo"

hahaha czyli kilka odcieni zieleni nas łączy
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 21:17, 21 paź 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Ja w czasie feri dolnośląsko-mazowieckich będę szu szu w zupełnie innych rejonach. Zatem mogę najwcześniej dojechać na 8 lutego. Wg mnie 3 stycznia będzie jeszcze szalony tłum posylwestrowy, może się myle. Ten termin też mi odpowiada.
dokładnie, w wielu hotelach są pakiety do trzech króli
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:14, 21 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Jesteście kochani!!!!

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa. To niezwykle ważne i mobilizujące, ale też dające nadzieję wszystkim którzy coś robią (mam nadzieję). Wszystkim wątpiącym w swoje siły i możliwości. Zapewne pamiętacie jak zaczynałam przygodę z ogrodem, byłam wtedy naprawdę bardzo zielona. Przez pół roku wahałam się czy zamówić projekt czy nie. W końcu podjęłam decyzję że muszę mieć projekt od Danusi. Wtedy złapałam wiatr w żagle, zaczęłam pracować. Ta praca nie zawsze była łatwa, lekka i przyjemna ale ja twarda jestem... W wyniku różnych okoliczności projekt uległ modyfikacji, ale ważne jest że całość jest spójna Wiem, że to nie koniec bo planuje kolejne drobne zmiany
Cieszę się że dzięki wsparciu Ogrodowiska mój ogród wygląda tak jak dzisiaj. Dzięki temu też został doceniony przez profesjonalne jury i zdobył II nagrodę w konkursie

hiihi ja tez byłam zielona jak zaczynalam tu swą przygodę

Gratulacje Anetko i Brawo "twarda babo"
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:58, 21 paź 2014

Do góry
Danusiu dziękuję, bo bez Ciebie nie cieszyłabym się dzisiaj z II miejsca w konkursie "Mój Ogród 2014" w miesięczniku Działkowca
DZIĘKUJĘ!!!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:52, 21 paź 2014

Do góry
Jesteście kochani!!!!

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za wszystkie gratulacje i miłe słowa. To niezwykle ważne i mobilizujące, ale też dające nadzieję wszystkim którzy coś robią (mam nadzieję). Wszystkim wątpiącym w swoje siły i możliwości. Zapewne pamiętacie jak zaczynałam przygodę z ogrodem, byłam wtedy naprawdę bardzo zielona. Przez pół roku wahałam się czy zamówić projekt czy nie. W końcu podjęłam decyzję że muszę mieć projekt od Danusi. Wtedy złapałam wiatr w żagle, zaczęłam pracować. Ta praca nie zawsze była łatwa, lekka i przyjemna ale ja twarda jestem... W wyniku różnych okoliczności projekt uległ modyfikacji, ale ważne jest że całość jest spójna Wiem, że to nie koniec bo planuje kolejne drobne zmiany
Cieszę się że dzięki wsparciu Ogrodowiska mój ogród wygląda tak jak dzisiaj. Dzięki temu też został doceniony przez profesjonalne jury i zdobył II nagrodę w konkursie
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 20:08, 21 paź 2014

Do góry
Sebek trzy tygodnie temu nie było już wolnych pokoi w miejscu gdzie chcieliśmy na pierwszy tydzień naszych ferii, więc musieliśmy zarezerwowaliśmy 2 tydzień
Ogrodnik Mimo Woli cd 19:33, 21 paź 2014

Do góry
Aniu a jak miało być? no jak? Nie wyobrażam sobie by nie było przyjaźnie i ciekawie.
Fajnie że zdążyli jak trawy szaleją, no i katalpa miała swoje pięć minut. Jestem mega ciekawa odcinka!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:37, 21 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
Niesamowita przemiana a tak na marginesie to myślałam że tylko jak lump w ogrodzie pracuje

Pamiętając tamten widok, nie myślałam, że podołamy, a tak dużo za 2 lata zrobiliśmy
to nie wiem, czy ktoś się znajdzie, co lepiej niż lump wygląda, kiedyś siebie sfocę, ten widok wart będzie śmiechu Aniu, nie martwimy się tym

tak w tej chwili wygląda rozplenica Modry, może Aga z Jurajskiego wpadnie, to zobaczycisów nie widać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:17, 21 paź 2014

Do góry
Niesamowita przemiana a tak na marginesie to myślałam że tylko jak lump w ogrodzie pracuje
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 07:59, 21 paź 2014

Do góry
Jeszcze raz D Z I Ę K U J Ę !!!!

To dla mnie ważne, szczególnie że po tym konkursie w MPO sporo ludzi pisało, że projekt (główny zarzut), że sterylnie, że do zwiedzanie nie mieszkania itp.
A ktoś inny uznał, że nieważne że z projektem... ważne że z sercem
No i to nie tylko mój sukces...
Postawić trawkę nad i... 07:49, 21 paź 2014

Do góry
to prawda, pozytywne myślenie pozwala przetrwać, wspomóc, daje siłę... Siły kochana! I nieskończenie wiele ciekawych rozmów przy drożdżówce i nie tylko...
III Spotkanie Ogrodowiska na nartach 07:46, 21 paź 2014

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Proponuję do 19 stycznie (to tylko weekend, wiec Sebek da radę) lub 26 stycznia - 8 lutego 2015 r.(ferie ma podlaskie i warmińsko-mazurskie). Te województwa to nie jest szał narciarzy. Z feriami śląskimi, warszawskimi, małopolską to bez sensu... lepiej od razu umówić się gdzieś w knajpie i dać spokój z nartami.

No fiesz foch normalnie hahahahha a ja ferie już zarezerwowałam w górach i będziemy się uczyć.... a tak poważnie cieszę się że w tym terminie mazowieckie nie ma ferii
Pszczelarnia 07:38, 21 paź 2014

Do góry
faktycznie hortensje jak u mnie z początku września... Obrazki które wstawiasz są bajkowe... Widziałam że pytałaś u Danusi o morwe i martwiłaś się że nic o niej nie wiesz i aż się uśmiechnęłam do siebie. Przez myśl mi przeszło "teraz nie wiesz, ale za chwilę będziesz miała bogatą wiedzę''
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:48, 20 paź 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)

Jak to nie powiadomili Cię o wygranej? Dziwne nie...
Dzięki za odpowiedź. Posadziłam kilka dni temu taki sam zestaw, obrazy po głowie się turlają Wybaczysz plagiat?

O ile dobrze sobie przypominam to w regulaminie był zapis, że ogłoszenie wyników odbędzie się na łamach miesięcznika.

Kopiuj śmiało jeśli się podoba
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:41, 20 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)

Morning Light ale jakaś malutka w porónaniu do tej sadzonej w tym samym czasie przy brzozach

Jak to nie powiadomili Cię o wygranej? Dziwne nie...
Dzięki za odpowiedź. Posadziłam kilka dni temu taki sam zestaw, obrazy po głowie się turlają Wybaczysz plagiat?
Ogródek Iwony 22:36, 20 paź 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
zapomniałam napisać, że pomysł Łukasza bardzo fajny

Aniu, trzecia wersja chyba jeszcze lepsza?
Pszczelarnia 22:12, 20 paź 2014

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Zdjęcia z soboty, kosmosy (one bardzo późno w porównaniu z innymi kosmosami zakwitły, choć były siane do ziemi w tym samym czasie):

Piękne... ale ja jestem nieobiektywna bo jestem zakochana w kosmosach
Ogródek Iwony 22:08, 20 paź 2014

Do góry
zapomniałam napisać, że pomysł Łukasza bardzo fajny
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies