faktycznie hortensje jak u mnie z początku września... Obrazki które wstawiasz są bajkowe... Widziałam że pytałaś u Danusi o morwe i martwiłaś się że nic o niej nie wiesz i aż się uśmiechnęłam do siebie. Przez myśl mi przeszło "teraz nie wiesz, ale za chwilę będziesz miała bogatą wiedzę''
Ewa nasyciłam , nasyciłam, uwielbiam Twoje klimaty a pracowitość jest przykładem i motywuje. Czekam kiedy pójdziesz na drugą stronę strumyka i stamtąd będziesz ciachać fotki ale to juz trzeba poczekać co wiosny pewne.
Jak czytam o ilości cebulowych to oczy wybałuszam - a co to będzie wiosną
Ewa morwy są pyszne. Ja bym tam nawet zwykły krzak posadziła, bez szczepienia, jeśli masz miejsce. Do Twojego ogrodu pasuje jak najbardziej.
Ale jesiennie u Ciebie.
A poniżej pięknie!
Ległoby się na tym leżaczku w jesiennym słonku, przykrytym kocykiem
I róże jeszcze tak pięknie kwitną.
Piękny jesienny bukiet, Łączę się w trudnościach ogrodowych. Teraz wszystko od zdrowia i pogody zależy, czy wyrobimy się z robotą. Jeszcze ciepłojest, to powoli ja swoje dokończę.
Tobie tez życzę postępów w kopaniu.
Ewuś, ale piękne fotki widzę rdest u Ciebie w dużej masie , który Monika (Kwiatholandii) poleca jak on zimą wygląda ? podobają mi się te różowe kwiatuszki … ale nie mam pomysłu gdzie go u siebie posadzić … chyba nie mam gdzie …