Dawno u Ciebie nie byłam Więc nadrabiam i nadrabiam ........ ślicznie masz rh piękne ja kupiłam 1 ale zobaczę jak mi wyjdzie opieka nad nim. Rh są piękne tak obficie potrafią kwitnąć Lampa piękna zwłaszcza nocą A tulipanki piękne stworzyłaś fajny kontrast podoba mi się No i ogólnie ładnie u Ciebie !!! Pozdrawiam
Dziękuję, klimat powoli sie realizuje, rośliny zarastają, a te dechy - to aby chociaż trochę zasłonić tę szkaradną zieleń ekranu akustycznego. Za nim jest Most Północny, który z resztą jest na połowie naszego ogrodu.
A to mój rokitnik i rokitnikowa rabatka
Te patyczki z listkami to moje hortensje posadzone parę tygodni temu.
witam, mam problem od wiosny bo wsadziłem nowe różaneczniki i prawie wszystkie sie przyjeły poza jednym, niektóre juz kwitną ale ten jeden ma liście takie oklapnięte i jakos mizernie wygląda. co moze być przyczyną ? jakaś choroba? brak jakis składników? pomożecie? na zdjęciu to ten na pierwszym planie. ten w tle sadzony tego samego dnia i super kwitnie.Dodatkowo cos i wrzosy zaczeły mi marnieć, rosły pięknie aż do teraz(zdjecie nr 2)
No to mam fotę W końcu możecie zobaczyć to, o czym tak ględzę:
Pomiędzy różanecznikami będzie przejście skośną ścieżką do dalszej części działki (na polankę widoczną w oddali, z żółtymi workami). W tyle za różanecznikiem widać świerka, jest on oddalony o jakieś 5 metrów. Tuż za różanecznikiem rosną w rzędzie blisko siebie 3 sosny, ale dwie będą wycięte i się tam odrobinę jaśniej zrobi.
Będę wdzięczna za pomysły, co z tym wszystkim zrobić...