Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 21:14, 05 lip 2013

anna_g napisał(a)
Asiu cieszę się że mnie odwiedziłaś I Bardzo się cieszę, że się jutro poznamy... ja niestety nie zdązyłam u Ciebie pooglądać bo od tygodnia to ja odcięta jezdem i mam odwyk tylko w pracy na szybciutko wpadnę - zerknę na ze dwa wątki i uciekam ... Ale co tam... obejrzę po spotkaniu... Moja studnia to atrapa - tzn. ta drewniana bo normalnie studnie też mam ale zupełnie niezabudowaną za domem
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro

Aniu dziekuję że zajrzałaś tak na szybcika chociaż Ciężko nam dzisiaj żyć bez netu a tym bardziej bez Ogrodowiska
Do zobaczyska

U mnie pogoda okropna po 17 przeszła straszna burza i tak się zaciągnęło że pada i pada.... a niech pada nawet całą noc byle jutro było ładnie bo z dzieciakami w taką pogodę oj ciężko... Najwyżej wezmę im kalosze będą mieli troche zabawy
siaaska 21:16, 05 lip 2013

anula_wn napisał(a)
hej Asiu,
widzę, że i u Ciebie firletka ! co za szaleństwo w tym roku w Jurajskim faktycznie cudne łany
pozdrawiam

Firletkę dostałam na jesieni od Teściowej... Za bardzo nawet nie wiedziałam co to ale jak daja trzeba brać Wylądowała na przechowalniku ale za piękna żeby zostać tam na dłużej
siaaska 21:20, 05 lip 2013

Urszulla napisał(a)
fajny masz rozmnażalnik roślin Asiu, i widzę postępy wokół domu się narobiły ładne
do miłego jutro

Ula dzięki za odwiedzinki Zaglądne do Ciebie już pewnie po powrocie z Pisarzowic bo czasu już mało a stronek do nadrobienia dużo

To bardziej przechowalnik niż rozmnażalnik Dostaje duzo roślinek od znajomych a tak na szybcika ciężko coś sensownie poskładać. Nie chcę już popełniać poprzednich błędów... Stąd przechowalnik

Pozdrawiam i do zobaczenia jutro
BarbaraM 07:52, 06 lip 2013

Asiu,jak Ty bierzesz dzieci to ja też zabiorę moje dwie.
Dziś już nie pada!
Hurra!!!
siaaska 23:02, 06 lip 2013

Basiu fajnie że zabrałaś dzieciaki bo sie razem troszke wyszalały Liczę na kolejne spotkanie

Chętnych do obejrzenia naszego spotkania w Pisarzowicach zapraszam do wątku Spotkanie w Pisarzowicach 6 lipca 2013
danuta_szwajcer 11:12, 07 lip 2013

siaaska napisał(a)
Firletka narazie na przechowalniku ale już myślę gdzie by ją posadzić na rabacie Spodobały mi się te łany u Agnieszki w Jurajskim ogrodzie

Asiu miło Cię było poznac i rodzinkę wspaniałą Twoja działka to raj na ziemi i te widoczki , piękny krajobraz czego Ci zazdroszcze bo kocham góry Tworzysz piękny ogrod Pozdrawiam i będe tu zaglądac
boguslawa_ma... 12:38, 07 lip 2013

Asiu masz piękny ogród i wcale nie taki mały ,no i ten widok na górypozdrawiam i miłej niedzieli życzę
siaaska 21:44, 07 lip 2013

Danusiu dziekuję za odwiedzinki Kiedy pierwszy raz stanęliśmy na tej działce już wiedzieliśmy że będzie nasza Te widoki o tym zdecydowały
Pozdrawiam i zapraszam częściej

Bogusiu Dziękuję za miłe słowa ale do pięknego to mu jeszcze brakuje... jednak widoki dookoła nadrabiają wszystko Niedziela spędzona miło To dzień kiedy całkowicie możemy oddac się dzieciakom i zabawom z nimi a w przerwach czas na planowanie nowych rabatek
Pozdrawiam i zapraszam częściej
AniaK 22:41, 07 lip 2013

Asiu, ślicznie u Ciebie i kolorowo i te widoki. Też spodobały mi się łany filretki w Jurajskim i myślę gdzie u siebie ją wcisnąć
Pozdrawiam serdecznie
siaaska 22:50, 07 lip 2013

Troszkę kwiatów z naszego ogrodu...

W wiszących koszach przed wejściem w tym roku bakopa i pelargonie...

Dalie w donicach. Troszkę się się już pozbierały po ataku mszyc...

Rdest na tle nieba wygląda zjawiskowo