Iglaki wkopane, zrobiło się nieco ciaśniej i przytulniej. I co ważne, pojawiło się trochę cienia. Co do tego cyprysika na pierwszym planie mam mieszane uczucia bo to w przyszłości duże drzewo. Chociaż na razie trochę "postarza" pustostan.
Podczas pracy popsuliśmy chłopakom kanty pod murek. Trzeba będzie poprawić.
Już miałem iść odpocząć, ale grzechem jest nie podziękować za miłe słowo.
A ogród jak to ogród, jedno cieszy, drugie martwi, inne złości. U Ani jest pięknie i jest życie.
I na dobranoc 'Siusan'
Bardzo, bardzo dziekuję, napewno twoją propozycje wezmę pod uwagę. Oczywiscie pochwalę sie fotką. Tylko ciężkawo z sadzonkami , zima długa, chyba dlatego. Pozdrawiam
Oooo już się cieszę Moja rabata bylinowa tzw angielska w tym roku będzie piękna, choć ktoś może powiedzieć że trochę bałaganiarska Bo mam tam tak dużo różnych roślin i wszystkie biorą się do życia Ale co tam u Anglików też wyglądają one naturalistycznie niech więc kwitnie co chce W minionym roku miałem dwie naparstnice i się rozsiały więc będzie ich pełno, miałem trochę ostróżek rocznych i się wysiały więc będzie cała łąka mam odętki wirginijskie i się biorą do życia trawki także i dużo innych cudów oo i lny trwałe są śliczne. także posadzone sporo jeżówek, yukki kalifornijskie, lawendy i sporo jeszcze innych rzeczy. Ma być bogato i kwitnąco przez cały sezon. Zobaczymy co z tego wyjdzie - trzymajcie kciuki