No to krokusy pierwsze u Ciebie, a nie u mnie.. u mnie jeszcze daleka im droga.. trzeba odmeldować Madżence Robi mapę krokusową
Zaraz jej to wkleję, mam nadzieję, że sie nie obrazisz
Takiej nie znajdziesz, chyba, że ktoś juz zerżnął nasz pomysł
Dziś był u mnie kolega, który robi nam konstrukcje (nie tylko tej szklarni, ale wogle do pracy, współpracujemy razem)... i się zastanawialiśmy, że może by faktycznie się ogłosił, że robimy takie szklarnie.. problem żaden, kwestia raczej czy się będzie opłacało Można robić duże, małe, różne...
Tu wielkość-wysokość szklarni do człowieka.. czyli do mojej mamy
jesli masz sad - to zazdroszczę, a ptaki muszą mieć co jeśc - u mnie w różnychmiejscach jest różnie mam tez zwalki śniegu - ale tez skalniak w słonecznym miejscu i inne miejsca słoneczne
Evchen wraca do mistrzowskiej formy!!! Chyba ją Stoch zmotywował!
Gosia od pół roku nie mogę się zdecydować.......
Też mam takie obserwacje. graby rosną szybciej i łatwiej je formować. Byka mam purpurea - zasłoni od strony ulicy pompę powietrza a tri color osiądzie przy tarasie kuchenntpym bo chcę nim cieszyć oczy każdego poranka Chyba przesądziłaś wybór...
Ja też i dlatego nie lubię jak nas na tak długo opuszcza!!
nom Ev może poczuje się zobowiązana częściej zaglądać
Mają talenta, oj mają!!! Kolejny głos na graby
Ula miło, że po drugim dniu pracy dajesz radę
Kupiłam u Kulasa, nie ma u Was ich punktów sprzedaży?
Kasiu myślałam o zabudowaniu tych nóg...chodzi mi po głowie cosik takiego
zabudowa byłaby tylko z przodu i po bokach - półłukiem (najlepiej metaloplastyka), ale szczerze powiem, że nie wiem jakie koszty by to były...
wyszłam dzis do ogrodu odreagować i z myślą żeby obejść ogród, zobaczyć co jest i oporządzić przed domem - i nie przypuszczałam że zobaczę w ostatnim dniu lutego moje krokusiki botaniczne kwitnące - szok-
co prawda nie są okazałe i szybko przekwitają, ale zawsze pierwsze cieszą
a że bratki im powchodziły w paradę więc zaczęlam plewić i..
No patrz jak mnie znasz. Właśnie Twój wpis przeczytałam po odpowiedzi dla Madzi
Ja się zastrzele. Tak się obnażam na tym forum, źe mnie jak zły szeląg znacie
Głos liczony podwójnie
Malkul Ty się nie opindalaj Czekamy na Twoją realizację!!!! Ja już się przez okno wychylam aby zjarzeć na ten taras , co to się deski zamówiły na niego A Twoja kokoszka zawsze mi na myśl przychodzi jak szaleć mi się z detalami chce
Jak znam żona to nawet okiem nie mrugnie i się nie przyzna że podczytuje Pozdrawiam Żona na delegacji!!!
Jest jeszcze do "zrobienia" trawnik (ta pergola ze zdjęcia (2011rok),jest usunięta,trzeba jeszcze zrobić wjazd,tak się składa,że garaż (w budowie) mamy na końcu działki i za bardzo nas nie stać żeby całość aż do garażu wyłożyć kostką,więc szukamy pomysłu.A mam też do Was pytanie: przy ogrodzeniu od przodu,posadziłam tuje na przemian z choinkami,teraz wszystko rośnie powoli i nie wiem,czy nie powinnam tego towarzystwa przesadzić.Jutro zrobię zdjęcia tego miejsca.