Haniu jaka szkoda,że daleko do Ciebie
Ciasta z makiem to moje ulubione. Mogłabym nawet samymi okruszkami się nacieszyć.
Ciasta i rogaliki dokładnie takie jakie mają być!! Prawdziwie domowe
Pozdrawiam.
Karola, masz rację, dużo u mnie karmników najróżniejszych
a to obiecana słoninka zamiast jabłuszka, którym nikt się nie interesuje....
co prawda J.Brooks zaleca mało detali, zwł. w małych ogrodach, no ale ja nie mogę się oprzeć...
Taka moja prywata Te dwie gwiazdki co są we wianku bym je zabrał i dał w zamian tych pod wiankiem Ale tak, to wianek śliczny i nowatorski Pozdrawiam ciepło
Madżenko, Sebek, Tess, Ewuś, Lenko i Karola
dziekuję za odwiedziny !
Jest dobrze, bo wszystko sie dobrze skończyło! trzeba żyć dalej i cieszyć się z każdego dnia
i kochać, kochać mocno naszych bliskich ! do bólu i braku tchu !
dzisiaj wstał piękny słoneczny dzień, mroźny i śnieżny - uwielbiam taką zimę !
a to moje poprawiona dekoracja ogrodu, koszyk zmienił kolory , dodałam blue
dorzuciłam tego niebieskiego dalej, coby jakoś konsekwentnie było
Tylko jedną i nie naszą czystą odmianę, tylko jakiegoś mieszańca... gdzieś go wcześniej pokazywałam
Powtarzam Jeszcze mała, ale ma dopiero 2 zimy.... najbardziej podobają mi sie i tak w niej liście
Tak,taka bombka na pewno stanie się wyjątkową ozdobą świąteczną bo stworzoną przez najbliższą osóbkę Dziękuję
Zaczęłam delikatnie dekorować kominek - wieczorem przyjemnie się obok siedzi przy zapalonych świecach Zrobiłam też wianek z winobluszcza,choinki kanadyjskiej i tego co miałam pod ręką
Hanuś, oczywiście, że mam ją w sprzedaży podobnie jak większość host pokazanych przez Danusię
Przy najbliższym naszym spotkaniu podaruję Ci tę hostę i mam wielką nadzieję, że podbije Twoje serce i wpadniesz w szpony hostomanii, jak ja i Kuklik
Pomyśl ile bysmy miały dodatkowych tematów do obgadania i okazji do spotkań
Zainteresowanym podrzucam link do mojego prywatnegokatalogu host który sukcesywnie uzupełniam.
Katalog zawiera zarówno opisy jak i zdjęcia host, które u mnie rosną w warunkach naturalnych czyli w ziemi