Widzę, że remedium Hani spodobało się nie tylko mnie
Czy ktoś już ten sposób wypróbował?
Mój m. czuje się lepiej (wyzdrowiał bez pieprzu na brzuszku), ale teraz mnie coś dopada.
Ale do soboty może dam radę się podleczyć.
Buziam wszystkich
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
W mojej wsi, do której prawie nikt nie zagląda oprócz jej rdzennych mieszkańców (a w lecie mieszkańców okolicznych wiosek przyjeżdżających nad Jezioro zażyć kąpieli słonecznych i wodnych) w 2011 roku, w ramach programu finansowanego ze środków unijnych wybudowano Kącik Przyrodniczo-Edukacyjny.
Więc miejsce - bez sensu. Ale sam kącik - całkiem edukacyjny przyrodniczo jest
Zdjęcia z końca listopada, dlatego takie bure wszystko wokół.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tessi, podoba mi się Kącik przyrodniczy. Jako rodzic życzyłabym sobie więcej takich kącików edukacyjnych. Zdecydowanie wolę taką formę nauki od wikipedii. Teraz Internet zastępuje rodziców i nauczycieli...brrrr!
A Rozlewisko cudne, jak zawsze
No, chyba nie w duchu, bo do mnie doleciało I doleci do każdego, kto tu zajrzy.
Skromne środki, bo gmina uboga. Mnie nie śmieszą małe roślinki, mnie raczej irytuje, że wydano je bezmyślnie - bo tu nikt nie będzie zaglądał. Mała kwota, ale można było ją spożytkować lepiej. Już lokalizacja przy Jeziorze byłaby lepszą. Tam jednak ktoś w lecie bywa.
A nie trzeba. Wcale. Przedkładam jakość nad ilość.
Za życzenie dziękuję.