Bogdziu zawstydziłas mnie! Ja myślałam, że w Polsce to Mikołajek tak za bardzo się nie obchodzi. Bo tu w Holandii to jest wielkie święto i bardzo oryginalne trzeba przyznać. Dziekuję za tajemniczą przesyłkę Gorąco pozdrawiam!
U mnie w domu były prezenty tylko w wigilię ale poniewaz w szkołach dzieci sobie robiły mikołajki to jakos się przyjęło i się obchodzi a dzieci prezenty wiadomo lubia i dwa razy też chętnie wezmą.
Aniu, zachwycam się nocnymi ujęciami, obrazek jak z bajki.
Jestem oczarowana, tylko wywołać ten cudny widok i do ramki.
Cieszę się że Ci się spodobało... bo mi nieskromnie mówiąc też się spodobało Ale mi się często podoba to, Co innym nie zawsze musi Lubię porządek i ład kolorystyczny u innych, zachwycam się nim, ale równie dobrze zachwycam się mnogością kolorów... którą mam u siebie.. i ciągle mi mało.... Ciągle jestem rozdarta bo podoba mi sie wiele rzeczy a już wiem że wszystkiego nie zmieszczę do ogrodu... samych liliowców chciałabym mieć duuuuzo... i jak widać mam szwarc-mydło-powidło... przypadkowo podsadzone.. teraz przypadkowo większość przeniesiona
Bogdziu zawstydziłas mnie! Ja myślałam, że w Polsce to Mikołajek tak za bardzo się nie obchodzi. Bo tu w Holandii to jest wielkie święto i bardzo oryginalne trzeba przyznać. Dziekuję za tajemniczą przesyłkę Gorąco pozdrawiam!