Witam!
Eliza, dopiero jak napisałaś to sobie uświadomiłam, że dla mnie to oczywiste ze tam jest kapliczka, ale niekoniecznie jest to oczywiste dla oglądających
Aniu, będę pewnie jechała z M pomóc dziadkom z dyniami, bo sami ich nie podniosą, a co z nimi zrobią to w sumie nie pytałam babci.
Maju witaj, sama nie wiem kiedy skończą się te początki, wraz z budową altany i zrobieniem ogrodzenia rozpoczną się nowe nasadzenia, więc do końca jeszcze daleka droga.
Marta, miałam dziś rano konferencję dotyczącą nowe podstawy, a że w listopadzie kończy mi się staż to musiałam jechać do Ol, więc nijak mi było do Starego Pola, umówiłaś się z kimś z ogrodowiska? Pochwal się co kopiłaś, jak nie masz swojego wątku, to możesz śmiało u mnie
Gosiu, witam i również pozdrawiam nauczycielsko, dowiedziałam się dziś, że jako szkoła nie zrobiliśmy jednej rzeczy (albo ja o tym nie wiem, bo to dotyczyło III klasy), a mogą o to zapytać na egzaminie na staż i muszę porozmawiać z górą czy to było czy tego nie było, bo sama wiesz, ze w tych wszystkich papierach można się zagubić.
Udało nam się naprawić mój ukochany aparat i podczas drzemki K polatałam po ogrodzie, więc zasypię Was zdjęciami
Kupione ostatnio zimowity