Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

agniecha973 09:35, 21 lis 2012

Widoki znad Wisły urzekające. To zdj. z łódką jak obraz. SUPER!

EPODLAS 09:44, 21 lis 2012

Dzięki Agnieszko, było po prostu takie fajne światło, wtedy nad Wisłą. Nie raz w ogrodzie chce zrobić fajne zdjęcia, a to światło jest za ostre a to za słabe. U nas dzisiaj pochmurno, ale ciepło, może później wyjdzie chociaż trochę słonka.
jotka 10:19, 21 lis 2012

Bożenko, dziękuję za piękne widoki. Będę namawiała M. żebyśmy ruszyli gdzieś w teren w wolnej chwili Tylko tej wolnej chwili brak
EPODLAS 13:04, 21 lis 2012

jotka napisał(a)
Bożenko, dziękuję za piękne widoki. Będę namawiała M. żebyśmy ruszyli gdzieś w teren w wolnej chwili Tylko tej wolnej chwili brak

Jolu wybierz na taki wypad słoneczny dzień. Słońce nie jest już takie ostre jak latem, a może być całkiem przyjemnie. Ja za upałami nie przepadam. Więc słoneczne dni jesienne są dla mnie idealne do spacerów.
malgocha1960 14:00, 21 lis 2012

Bozenko,upiekłam chlebek bananowy przed chwilą z przepisu z tamtego forum.Jak bedzie dobry to ci powiem,zero roboty jak przy mięsie,co mam od ciebie przepis.
Moniika 19:14, 21 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Dzisiaj u nas prawdziwy wiosenny dzień. Za miesiąc Gwiazdka, w sklepach pełno świątecznego towaru, a na dworze wiosna. Ja osobiście się cieszę z takiej pogody, oby tak najdalej.
Te nagietki kwitną koło mojego domu.

A trochę dalej, trochę zarośnięte kwitną prymulki. A u mnie w ogrodzie marudzą i nie chcą rosnąć. I jak tu zrozumieć rośliny?

Niedawno mieliśmy zimę, teraz wiosnę. Oby tylko zima była zimą, najlepiej z dużą ilością śniegu.

Ależ to dziwne ... Do mnie nią aż tak daleko a u mnie nic nie kwitnie, zimno, mgliście... Brzydko zazdroszczę Ci aury w około
EPODLAS 20:46, 21 lis 2012

malgocha1960 napisał(a)
Bozenko,upiekłam chlebek bananowy przed chwilą z przepisu z tamtego forum.Jak bedzie dobry to ci powiem,zero roboty jak przy mięsie,co mam od ciebie przepis.

Małgosiu, ja dzisiaj kupiłam filet z indyka i go zrobiłam w ten sposób jak ci podałam. Zrobiłam specjalnie do chleba. Mam dosyć wędlin ze sklepu.
EPODLAS 20:49, 21 lis 2012

Moniko, u nas też dzisiaj szaro - buro. Wczoraj było ślicznie. Ale nagietki i prymulki kwitną dalej. Pewnie będzie tak, aż mrozy ich nie zetną.
ewalm 09:27, 22 lis 2012

Bożenko, wpadłam z rewizytą - i że też ja do Ciebie wcześniej nie trafiłam!
Zdążyłam obejrzeć tylko początek wątku (bo chciałam zajrzeć do ogrodu - i bardzo mi się u Ciebie podoba, no i na piaskach, a ja lubię ogrody na piaskach) i samą końcówkę (piękne zdjęcia z nad Wisły), ale po kolei przeczytam sobie wszystko. : )
serdecznie pozdrawiam
EPODLAS 11:04, 22 lis 2012

ewalm napisał(a)
Bożenko, wpadłam z rewizytą - i że też ja do Ciebie wcześniej nie trafiłam!
Zdążyłam obejrzeć tylko początek wątku (bo chciałam zajrzeć do ogrodu - i bardzo mi się u Ciebie podoba, no i na piaskach, a ja lubię ogrody na piaskach) i samą końcówkę (piękne zdjęcia z nad Wisły), ale po kolei przeczytam sobie wszystko. : )
serdecznie pozdrawiam

Dzięki za wizytę, ja też będę cię odwiedzać, w końcu oprócz ogrodów mamy jeszcze jedną wspólną pasję - fotografowanie.