Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Moje roślinki 12:39, 15 lip 2012

Do góry

Moje roślinki 12:38, 15 lip 2012

Do góry
Są jeszcze ciepłe fotki

Kolorowy ogród na piasku 12:38, 15 lip 2012

Do góry
Viva czy to nie jest Yananensis krzewiasta?
Mieczyki zwane inaczej gladiolami 12:23, 15 lip 2012

Do góry
wawik napisał(a)
Troszeczkę chaosu chyba nie zaszkodzi?

no ładne
Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy. 12:16, 15 lip 2012

Do góry
Ana, to forum ma jakiegoś wirusa, nie tylko ja zaraziłam się od ciebie. Pokazywałam mężowi twoje prace i wczoraj przytaszczył do domu tą szafkę. Oczywiście od razu wziął się do pracy, chociaż miał montowac automatyke do bramy

Mój ogród - radością dla oczu, pokarmem dla duszy. 12:10, 15 lip 2012

Do góry
Wpadam na chwilkę, syn pożyczył mi na chwilkę kompa. Udało się. Więc to z moim laptopem coś jest nie tak. Muszę się streszczac, bo to dziecię też uzależnione od tego sprzętu.

A to kamienna donica.

Pogda wczoraj nie sprzyjała pracy w ogrodzie, więc kwiaty musiały cierpliwie czekac,na sprzyjające warunki

Niestety nie było większego wyboru kwiatów,więc wybrałam te które będą kwitły najdłużej

Ogródek Anity 12:09, 15 lip 2012

Do góry
niezawodne jeżówki

Żurawka - Heuchera 11:54, 15 lip 2012

Do góry
kochani prosze o pomoc w zidentyfikowaniu tej żurawki

będę wdzięczna za pomoc
Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 11:51, 15 lip 2012

Do góry
Witaj Wandziu, ciesze się że mogłem Cię poznać u Tamaryszka osobiście, bardzo lubię takie spotkania, można bliżej się poznać i wymienić doświadczenia. Poznałem wczoraj, kilka fajnych osób i sąsiada hodowce papug. Z każdego spotkania można wynieść nowe wrażenia, inspiracje, znajomości i roślinki. Wpadłem zobaczyć Twój Ogród, widzę dużo róż, mnie róże nie kręcą są dla mnie za delikatne, chociaż mam jakieś trzy egzemplarze które żyją u mnie już kilka lat. Muszę je przenieść w inne miejsce i się nimi zająć, może wypięknieją i będę miał z nich pociechę. Ja lubię rośliny bezproblemowe przy których nie muszę za dużo biegać, mam za duży ogród żebym mógł się poświęcać dla pewnej grupy roślin. Widziałem chyba metasekwoję, ja miałem swoją w doniczce i mi padła w tę zimę. Masz ładne i ogromną ilość liliowców, które bardzo lubię i funkie i trawy, fajnie masz. Ty masz Ładniejsze zdjęcia z perspektywa można lepiej poznać Twoją działeczkę. Zapraszam do siebie na razie wirtualnie ale liczę na spotkanie w moim lub Twoim ogrodzie. Mam do Ciebie nie daleko, to może uda nam się spotkać. Pozdrawiam Cię serdecznie.

Moje poletko 11:41, 15 lip 2012

Do góry
Celinko u wczoraj ciebie deszczowo, a dzisiejsza niedziela przywitała nas chłodnym wiatrem, nie ma się ochoty wychodzić z domu brrr
Życzę Ci słoneczka na twojej piękne działeczce

Ogrodnik mimo woli 11:38, 15 lip 2012

Do góry
I skalniak..

I malwy we wsiowym

I pierwsze pomidory ze szklarnii
Ogrodnik mimo woli 11:36, 15 lip 2012

Do góry
I liliowce

Szkoda, że tam nie ma przez cały rok w ogrodzie.... jak pokazuje sie na fotkach.. które niestety strzela sie we fragmenty ładne w danym momencie... ale może to i dobrze..bo inaczej byłoby nudno.....
Ogrodnik mimo woli 11:28, 15 lip 2012

Do góry

Ogrodnik mimo woli 11:25, 15 lip 2012

Do góry

Reszta kwiatków przekwitła..... nawet fotki nie zrobiłam jak była cała w kwieciu

[
Ogrodnik mimo woli 11:21, 15 lip 2012

Do góry
Ta w realu jest duna..a na foto taka mdła

A ta i na foto jest cunda

Ogrodnik mimo woli 11:18, 15 lip 2012

Do góry
I inne kwitnące lilie..... niestety bateryjka padła.. i to Was uratowało od zarzucenia fotami...
Te muszę gdzieś przesaadzić, bo wysokie jak akacja.... którem M nie powolił wyrzucić..... i lilie się pod nią nie mieszczą.... one mają co najmniej 2 metry wysokosci...

Ogrodnik mimo woli 11:13, 15 lip 2012

Do góry
jotka napisał(a)
Wszystko pięknie, ale jeżówki na tle nieba to chyba dla mnie Oczywiście nie chce na wyłączność ...

Jolu... ona są na tle wody... , a niebo przygląda się wodzie....
A niebo dedykujęTobie z liliami.....

Ogrodnik mimo woli 11:10, 15 lip 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Ania i narobiłaś ... pachruście zostało w tyle bo mnie ta szmata biała zaintrygowała ... po co ona ??? ... mam 3 teorie i żadna mądra

Dawaj 3 teorie........ napewno porawię sobie humor do końca dnia.. a potem dam Ci mądrą odpowiedź....

Kocham Twoje teorie...

I białę i fioletowe pachruście dla Ciebie.....

Ogrodnik mimo woli 11:07, 15 lip 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)

A d owody nie wchodizłm=am tylko spadłam z kamienia, bo był wrzucony byle jak.. i siezachwaił, a ja z nim i na głebokie... jak kamień w wodę.....

Ania, ja jak opowiadam coś w domu o tym co na forum, to jak mówię o Tobie to wystarczy powiedzieć jedno z: to ta Pani co na nartach fruwa, to ta Pani co po kominach chodzi, to ta Pani co ma takie wielkie oczko wodne, to ta Pani co ma taki basen po szyjkę, to ta Pani od glebogryzarki, to ta Pani co ma taką szklarnię z policzegoś, to ta Pani co te kamienie wielkie chce przyturlać, to ta Pani co... Teraz dojdzie mi jeszcze: to ta Pani co do wody z kamienia spadła. Mozna tak wyliczać wszystkie charakterystyczne momenty Twojego wątku i wniosek nasuwa się jeden - jesteś najbardziej barwną osobowością na naszym forum, przynajmniej dla naszej rodziny. Pozdrawiamy.

Agnieszko, ależ mi nakomplemenciłaś.... ja też Ciewczoraj obgadywaąłm ....do mojej mamy.... bo Mama jest zachwycona Danusią.... a ja mówie, że tu na forum wszystkei dziewczyny są bardzo miłę i bardzo pracowite.... i nastąpiła litania wszystkich "barwniejszych" postaci....też sie załapałaś do tego grona

Dziś trochę pofociłam.... więc Was pomęczę obrazkami...

Ogród z perspektywą na przyszłość 11:00, 15 lip 2012

Do góry
Decyzja podjęta. Na frontowej rabacie wsadzamy Miłorząb Musimy w tygodniu zorganizować transport

No i zaczynamy szukać fachowca, który zbuduje dla nas domek na narzędzia i miejsce na kawkę w naszych ulubionych odcieniach szarości. Naszą inspiracją jest taki domek zbudowany przez małażeństwo polsko-holenderskie, które zamieszkało na Saskiej Kępie.

Więcej inspitacji, także wnętrzarskich możecie sobie przejrzeć przy kawce

http://blog.domiwnetrze.pl/archives/11
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies