Witaj Wandziu, ciesze się że mogłem Cię poznać u Tamaryszka osobiście, bardzo lubię takie spotkania, można bliżej się poznać i wymienić doświadczenia. Poznałem wczoraj, kilka fajnych osób i sąsiada hodowce papug. Z każdego spotkania można wynieść nowe wrażenia, inspiracje, znajomości i roślinki.

Wpadłem zobaczyć Twój Ogród, widzę dużo róż, mnie róże nie kręcą są dla mnie za delikatne, chociaż mam jakieś trzy egzemplarze które żyją u mnie już kilka lat. Muszę je przenieść w inne miejsce i się nimi zająć, może wypięknieją i będę miał z nich pociechę. Ja lubię rośliny bezproblemowe przy których nie muszę za dużo biegać, mam za duży ogród żebym mógł się poświęcać dla pewnej grupy roślin. Widziałem chyba metasekwoję, ja miałem swoją w doniczce i mi padła w tę zimę. Masz ładne i ogromną ilość liliowców, które bardzo lubię i funkie i trawy, fajnie masz. Ty masz Ładniejsze zdjęcia z perspektywa można lepiej poznać Twoją działeczkę. Zapraszam do siebie na razie wirtualnie ale liczę na spotkanie w moim lub Twoim ogrodzie. Mam do Ciebie nie daleko, to może uda nam się spotkać. Pozdrawiam Cię serdecznie.