Rajski ogród Ani
19:48, 03 lip 2012
A tu specjalnie pozował do fotki

...i poszedł sobie

...i poszedł sobie

Czy ktoś mi podpowie jak się nazywa taki oto cis? Potocznie nazywamy tą grupę "Trzech Uroczych Rozczochrańców![]()
Jakim zabiegom fryzjerskim poddać poniżej zaprezentowanych Panów, by wyglądali schludnie i elegancko?...![]()
Aniu, ślicznie masz w ogrodzie, róże fantastyczneAle, najbardziej cieszą te skarby :co rosną zdrowo, nie przemarzają, a ich każdorazowy uśmiech to jak najpiekniejszy kwiat )
U mnie dwóch chłopaczków, a trzeci w drodze
pozdrawiam
Aniu też jestem . Piękne róże - teraz bardzo gorąco jest - kilka dni i płatki opadają. Dochodzę do wniosku że każda róża jest piękna jak o nią zadbamy (nawóz , okopanie i podlewanie ) .Pozdrawiam.
Różanki cudne
Piękne
olej dojechał ... przesyłka oznaczona jak najlepsza porcelana "uwaga szkło" ... przewoźnik jednak ryzykant bo jak widać poniżej ... do nieszczęścia było blisko ...... szkło chyba jednak by nie zdzierżyło
[/
widoczna przez okienko ciecz ............................ dziwna[url=http://emotikona.pl/emotikony/]... przyznam budzi mój niepokój bo wygląda jak "płynna bez krup" ... i jak tak ... to trudno ... zanim czas pod postacią opadów atmosferycznych nie zmieni potencjalnej "sraczki" w sterany dąb muszę być dzielna ... bo małż po polce galopce w poszukiwaniu TEGO odcienia i moich zapewnieniach, że TEN właśnie znalazł się w Gdańsku i uwagach, że żyjemy w erze wczasów na Księżycu i akurat olej z Gdańska w Kielcach nie jest czymś dziwnym ... tak ... małż po tym wszystkim pociągnie tym olejem werandę choćbym miała patrzeć każdego dnia w dechy będące wyrzutem sumienia po zżarciu guguł
...
![]()
W moich kamiennych kręgach jeszcze brakujetrochę roślin,ale poczekam jak się przyjmą to podosadzam,pogoda sprzyja -jest chłodno i mokro...
![]()
![]()
![]()
![]()
Taką konewkę dostałam od teściowej.![]()
![]()
I przy okazji kilka nowych zdjęć:
Eden Rose zaczyna się otwierać
![]()
nieoczekiwanie urocze połączenie liści irysów i zwiewnej maciejki. A ten wieczorny zapach...
![]()