Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:22, 25 cze 2012

Do góry
Kuklik napisał(a)
Wklejam zdjęcie, które bardzo mi się podoba, a takiego ujęcia nie widziałam. Bardzo się cieszę, że Cię poznałam Marzenko. Teraz zupełnie inaczej będzie mi się czytało Twój wątek. Przygotowałyście super spotkanie, ciasta i cała reszta pyszna!

Iza super zdjęcie ciasteczka Agi pieczone do 2:00 w nocy!!!! Pycha!!!
Ciebie mi się będzie fajnie czytało, a najbardziej utkiwło mi Twoje zdjecie na kanapie z Danusią
Po prostu ogród... 23:19, 25 cze 2012

Do góry
naj.............................................................
Po prostu ogród... 23:16, 25 cze 2012

Do góry
Sylwia miło było Ciebie poznać u Danusi i składam gratulację za pierwszą 100-ą stronkę, życząc następnych

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:15, 25 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Uśmiałem się z tego jedzenia

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu

no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać

Koniecznie ! Możecie nawet powstawiać krasnale jak Danusi jak macie jakiś świetny pomysł
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:14, 25 cze 2012

Do góry
Diana napisał(a)

Spokojnie - będą zmieniane balustrady

Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam

Jak widzisz nie rosną równo - cisy po lewej większy od tego po prawej, ale cięcie to zredukuje.

Pęcherznice rosną równo - szaleją aż nadto Ale zobacz na berberysy - nie są równe - ten po prawej mniejszy, a po lewej mocno przyciąłem wiosną, żeby się zrównały - no i tego nie zrobiły Reszta rośnie po równo, ale hakuro tnę zawsze w równe kule. Jedyne co mi łamie symetrię to to, że po prawej zmieściły się trzy wrocławskie kule, a po lewej dwie Kostka przy wykorowanych rabatach też nie jest identycznie ułożona jak po drugiej stronie - ale przy chodniku już tak - ale pracy z tym mnóstwo, żeby idealnie równo było! No ale ja llljjjuuubię
Różany sezon 2012 23:13, 25 cze 2012

Do góry

Kubusiowo 23:13, 25 cze 2012

Do góry

to zestawienie b. mi się podoba!
a co rośnie za hostami...?
Kubusiowo 23:11, 25 cze 2012

Do góry

jaki słodki Kubuś !!!!!
i o tatusiu pamiętał
Rajski ogród Ani 23:10, 25 cze 2012

Do góry
jotka napisał(a)

Podoba mi się tawułka,jest przepiękna i taka dorodna.Wysoko rośnie?
Jest wysoka tak ok 70-80 cm

Też taką mam Jeszcze w sobotę nie kwitła, może dlatego, że parę dni temu wpadł w nią mój wnuczek! Szok dla wnuczka (który wszedł na krzesełko, żeby go lepiej było słychać), dla mnie i tawuły, ale skończyło sie dobrze

Przestraszonego wnuczka przytuliłam, ale i tak poleciał do Taty na dalsze przytulanki. Ułamaną gałązke tawuły wsadziłam do ziemi - ale czy warto?
To biedaczek musiał się przestraszyć...a z gałązki to chyba nic nie wyjdzie, masz rację, szkoda zachodu z czasem roślinka nadrobi stratę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:10, 25 cze 2012

Do góry
Marzenko ta kompozycja bardzo mi się podoba z rozplenicą vertigo ... mogę ją skopiować ? ... jak ją gdzieś dostanę ... wygląda super i wyczytałam , że jest na słońce ...

p.s. zdjęcie od Izy super
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:09, 25 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Spokojnie - będą zmieniane balustrady

Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:07, 25 cze 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
hahahaaha Bo Ty taka sama "maść" jak ja jesteś

Jeeeej - zabłysłaś jak chrząstka w salcesonie No ale to prawda
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:06, 25 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
super ujęcia, a Kila to chyba wie, że kwiatka i innych zdobności ruszać nie należy

wie ... jak nas widzi ... wraz ze wzrostem odległości od naszej czujności wzrasta jej ignorancja ... wow ... chyba matematyką zabłysłam

Rajski ogród Ani 23:05, 25 cze 2012

Do góry
I na koniec dnia pokazała się tęcza

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 23:05, 25 cze 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A to zdjęcie sobie wieszam na tapecie

Skoro o Pszczelarzu mowa Gratuluję 24 i 25 strony w Magnolii - jak zwykle profeska!

Biały domek pod lasem 23:05, 25 cze 2012

Do góry
Dawno mnie nie było, więc parę fotek na usprawiedliwienie.
Tak było przed domem w kwietniu:

a w czerwcu jest tak:

Różany sezon 2012 23:04, 25 cze 2012

Do góry
Mini Eden Rose

ogrodoweimpresjejolki 23:04, 25 cze 2012

Do góry
Wieje w dalszym ciągu okrutnie, a ja myślę, czy aby moje pnącza dobrze się trzymają podpór ?
Ta dorosła aktindia pewnie tak, ale ten młody powojnik co właśnie miał zakwitnąć ???

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:04, 25 cze 2012

Do góry
tojeść zaczyna szaleć ... tawułki rzucają kolor ...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:02, 25 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek

Uśmiałem się z tego jedzenia

Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu

no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies