Iza super zdjęcie ciasteczka Agi pieczone do 2:00 w nocy!!!! Pycha!!!
Ciebie mi się będzie fajnie czytało, a najbardziej utkiwło mi Twoje zdjecie na kanapie z Danusią
Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
Jak widzisz nie rosną równo - cisy po lewej większy od tego po prawej, ale cięcie to zredukuje.
Pęcherznice rosną równo - szaleją aż nadto Ale zobacz na berberysy - nie są równe - ten po prawej mniejszy, a po lewej mocno przyciąłem wiosną, żeby się zrównały - no i tego nie zrobiły Reszta rośnie po równo, ale hakuro tnę zawsze w równe kule. Jedyne co mi łamie symetrię to to, że po prawej zmieściły się trzy wrocławskie kule, a po lewej dwie Kostka przy wykorowanych rabatach też nie jest identycznie ułożona jak po drugiej stronie - ale przy chodniku już tak - ale pracy z tym mnóstwo, żeby idealnie równo było! No ale ja llljjjuuubię
Podoba mi się tawułka,jest przepiękna i taka dorodna.Wysoko rośnie?
Jest wysoka tak ok 70-80 cm
Też taką mam Jeszcze w sobotę nie kwitła, może dlatego, że parę dni temu wpadł w nią mój wnuczek! Szok dla wnuczka (który wszedł na krzesełko, żeby go lepiej było słychać), dla mnie i tawuły, ale skończyło sie dobrze
Przestraszonego wnuczka przytuliłam, ale i tak poleciał do Taty na dalsze przytulanki. Ułamaną gałązke tawuły wsadziłam do ziemi - ale czy warto?
To biedaczek musiał się przestraszyć...a z gałązki to chyba nic nie wyjdzie, masz rację, szkoda zachodu z czasem roślinka nadrobi stratę
Marzenko ta kompozycja bardzo mi się podoba z rozplenicą vertigo ... mogę ją skopiować ? ... jak ją gdzieś dostanę ... wygląda super i wyczytałam , że jest na słońce ...
Sebek wspaniale to wygląda !!!!!!!!!!!!!!
Ja tez uwielbiam rabaty robione jak odbicie lustrzane po dwóch stronach . Jeny super
Ja mam tak mnóstwo rabat zrobionych jeszcze nie pokończone, to bylin brakuje, kory lub jeszcze czegoś. Na środku jedna np. trójkątne wrzosowisko które widziałes u mnie i na boki ida identyczne rabaty Tylko ja się boję jak te rośliny utrzymać żeby rosły podobnie....
Jak ty sobie z tym radzisz ???????? pilnujesz , przycinasz jak któras roślinka za bardzo sie spieszy?
pozdrawiam
Wieje w dalszym ciągu okrutnie, a ja myślę, czy aby moje pnącza dobrze się trzymają podpór ?
Ta dorosła aktindia pewnie tak, ale ten młody powojnik co właśnie miał zakwitnąć ???
Coś na pewno wymyslisz, a ja się cieszę, że w końcu mogłam cię osobiście poznać no i całe szczęście, że nie za bardzo marudziłam ci z tym jedzeniem
pozdrawiam Sebek
Uśmiałem się z tego jedzenia
Ja też się cieszę, że mogłem poznać cały KOIID jak i całą resztę - spotkać takich ludzi to niesamowite przeżycie, człowiek jest tak naładowany pozytywną energią, że nawet do szkoły szedłem z uśmiechem - bo myślałem o spotkaniu
no z tym usmiechem na ustach dokonuj swoich rewolucji, a my będziemy doradzać