najbardziej szalona właścicielka i najbardziej spokojny właściciel - Ania i Kazek
najbardziej charakterny pies - Everest
najlepszy katering - grupa trzymająca kuchnię plus posiłki ze strony gości
najmniejszy gość - Laurka
w najbardziej niekonwencjonalny sposób dojechała i wyjechała Gabrysia ... wszystkie moje jak mi się dotąd wydawało skomplikowane wyjazdy i powroty sa niczym przy jej przygodach - Gabrysiu jak to mówią szacun
coś mi mówi, że to najdłużej oczekiwane w relacji spotkanie bo wszyscy tak się zapamiętali w zabawie, że sytuację uratowali dopiero rodzice chrzestni
Witam
Popracowałam dziś trochę w ogrodzie i oto efekty mojej pracy...
Tuje szmaragdy + trawka to na początek. Tuje mają w przyszłości zasłonić garaż i stanowić tło dla reszty roślinek. Jutro muszę pognać jeszcze po jedną trawę, bo oczywiście kupiłam za mało :/
Niestety rabata nie prezentuje się ciekawie, gdyż moja działka to w dalszym ciągu plac budowy. Piach np. zniknie dopiero we wrześniu. Plastikowe obrzeże też jest tylko tymczasowe. W przyszłości planuję kanty
Ziemię na rabacie posypałam torfem, który mam z pobliskich bagien. Na to przyszła gazeta i potem warstwa kory... Czy prawidłowo to wykonałam? Chciałam trochę użyźnić ziemię, która jest raczej mocno gliniasta