Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Po prostu ogród... 22:00, 12 cze 2012

Do góry
Widoczki z części z sosenkami. Uwielbiam żywiczny zapach wilgotnych sosen, to taka aromaterapia

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:57, 12 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

tu z kolei są 3 gatunki i razem z trawami ładnie sie rozrastają

Irenko pięknie i różanie u Ciebie, ale mnie najbardziej podobają się te żurawki
Nawierzchnie z odzysku 21:56, 12 cze 2012

Do góry
I ścieżka zrobiona. Nie wyrównałam jej , tylko zasypałam przerwy piaskiem. NIe jest ona jakoś często używama. Jak dla mnie jest ok i mi się podoba A Wam??

Ogródek Hanusi po zimie 21:55, 12 cze 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Widok na mój trawniczek

]

Czy ta rabata po prawej, to ta o której myślę?
U mnie możesz sobie pooglądać moją, z dnia dzisiejszego.
Hirutkowy raj:)) 21:53, 12 cze 2012

Do góry
viva napisał(a)
Krysiu, wpadłam do Ciebie w odwiedziny i widzę, że przegapiłam setkę

Pięknie rozrastają się Twoje rabaty, będziesz miała co dzielić
Dla Ciebie kwiatuszek

Vivo dziękuję Tak ta duża rabata to raczej rozmnażalnik.Twój ogród często odwiedzam i podziwiam
Ogród u stóp klasztoru 21:47, 12 cze 2012

Do góry
Alinko serdecznie gratuluję życzę samych pięknych okazów

Hirutkowy raj:)) 21:44, 12 cze 2012

Do góry
Krysiu, wpadłam do Ciebie w odwiedziny i widzę, że przegapiłam setkę

Pięknie rozrastają się Twoje rabaty, będziesz miała co dzielić
Dla Ciebie kwiatuszek

Ogrodnik mimo woli 21:39, 12 cze 2012

Do góry
Aniu Ja Cie strasznie przepraszam. Krolowo Moja Ja nie nadazam, chcialabym, ale kondycja slaba, no nie daje rady ogarnac forum

Ale zycze Ci z calego serca, zeby Ci wszystko roslo jak na drozdzach i zeby nie mialo robali, gdzyba i innych "dobrodziejstw" Wybacz to skandaliczne spoznienie
Ogrodnik mimo woli 21:32, 12 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Rzeczywiście ogromna ta sałata - albo może Ty masz rozmiar buta 12 i jest normalnej wielkości?

Butki siedmiomilowe.....
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:26, 12 cze 2012

Do góry
bociek napisał(a)
Weekend byl mocno zajety i to nie ogrodowo, ale dzisiaj dzialalam niemal do krwi ostatniej

Oto, co przyplacilam ma zywa krwia. Mam taki oto ostrokrzew, ktory w zeszlym roku przeszedl ostre golenie celem zrobienia z niego bonsai. Bonsai nie wyszlo, wyszla drapaka

Co kolo niego przechodzilam to coraz bardziej mnie denerwowal jego hmmm artystyczny ksztalt...
No i dzisiaj niewiele myslac wzielam nozyce i.... wyrzezbilam prawie stozek, przy czym prawie robi duza roznice.

Pocielam nie tylko pachruszcze, ale tez omal nie stracilam palca
Blagam, powiedzcie, ze nie ma tragedii

Oto dalsza perspektywa - widok na rabate z ukosa - dla dociekliwych - kanciki tez docinane dzisiaj

Teraz musi sie zagescic, bo troche szczerbaty jest

No i przydybalam na nim miseczniki - bede pryskac w weekend, co by nie przelazly dalej

Tylko trawnik kaszanka

Super wygląda !
Ogrodnik mimo woli 21:25, 12 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Skrzyczałam ogrodowe, przeniosłąm je w mniej relrezentacyjne miejsce za karę, że wymarzają.....
i jeden krzak sięzrehabilitował..ma pąki..i zastanawiam sietylko jakim cudem jak to to wymarzło do ziemi????

U mnie to samo - wymarzły do ziemi,a pąków na prawdę dużo - dziwaczne! Ale dla nas fajnie

Ale tylko na jednym krzaku

Za to zapomniałam pokazać moją sałatę giganta..... karbowane słątki jeszcze większe..tylko ju na nich przyszedł kres...zaczynają iść w pąki......szybka akcja jedzenia....póki zjadliwe... na tempo jak z czipsami..... moja noga do porównania... w butkach ogrodowych..

Ogród w budowie - nieustającej 21:20, 12 cze 2012

Do góry
Gabriela napisał(a)

No nie mów, że to werbena patagońska już kwitnie? Cudna jest - jak w ogóle cała ta rabata tętniąca kolorami.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:20, 12 cze 2012

Do góry
Gabriela napisał(a)

[
i widok na nieład ogólny

Ależ z Ciebie kokietka!. Jaki tu nieład? Chyba niedowidzę, bo jak dla mnie na tym zdjęciu jest symetria i porządek właśnie.

no pokaż gdzie ten nieład bo nie dowidzę ze staości czy go nie ma?????
Ogrodnik mimo woli 21:19, 12 cze 2012

Do góry

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:16, 12 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
[
i widok na nieład ogólny

Ależ z Ciebie kokietka!. Jaki tu nieład? Chyba niedowidzę, bo jak dla mnie na tym zdjęciu jest symetria i porządek właśnie.
Ogrodnik mimo woli 21:16, 12 cze 2012

Do góry
asc napisał(a)
Skrzyczałam ogrodowe, przeniosłąm je w mniej relrezentacyjne miejsce za karę, że wymarzają.....
i jeden krzak sięzrehabilitował..ma pąki..i zastanawiam sietylko jakim cudem jak to to wymarzło do ziemi????

U mnie to samo - wymarzły do ziemi,a pąków na prawdę dużo - dziwaczne! Ale dla nas fajnie
Ogrodnik mimo woli 21:15, 12 cze 2012

Do góry
Wszyscy ogladaja mecz..bo cisza .....
A tu się robi zarys mojego oka.... MOrskiego Oka....

Ogród w budowie - nieustającej 21:12, 12 cze 2012

Do góry
Na tarasie bardziej biało i niebiesko w tym roku, ale nie zdążyłam jeszcze poprzesadzać i wynieść wszystkich roślin, trzeba było nie zbijać bąków przez calutki zeszły tydzień. Mam zamiar to naprawić w sobotę.

U mojej mamy za to bajecznie kolorowo od frontu, taka koncepcja w tym roku po zeszłorocznej czerwono - biało - szarej.

I jeszcze mój front, piwonie zamiast zdobić i komponować się z niebieskimi irysami i tawułą, leżą smętnie, przemoczone na amen:

Jak teraz piszę, to za oknem gabinetu, prawie na szybie mam tę właśnie hortensję

I już zupełnie na koniec żurawki z bluszczem, bergenią, funkią.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:10, 12 cze 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

tu z kolei są 3 gatunki i razem z trawami ładnie sie rozrastają

Ale śliczne okazy!
Ogrodnik mimo woli 21:09, 12 cze 2012

Do góry

A to była dżungla z ogników pomarańczowych (były cudne) i berberysów..raj dla zwierzyny ..gąszcz nieprzebyty...a teraz tylko zielsko rośnie...umarzło do ziemi i teraz siezbiera do odrośnięcia..... ale już postanowione..w wolnej chwili wyrzucamy problematyczne rośłiny i posadzimy inny gąszcz....np takei berberysy jak ma Irenka.

Foto ognika z zeszłego roku......
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies