Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony ... ogród

Zielony ... ogród

Moniika 22:47, 29 lip 2012

Iwonko pięknie u Ciebie! Laweczka super nabytek! A zieleń trawnika .... Do pozazdroszczenia. serdecznie pozdrawiam m
iwonaz 22:23, 30 lip 2012

Bogdzia napisał(a)

I dlatego Bogdziu zgodzę się jedynie na taką jazdę po ładnej okolicy...choć zdaję sobie sprawę, że przyjdzie taki czas kiedy będę miała niewielki wpływ na decyzję dziewczyn...i dlatego cały czas pracuję nad tym by stać się dla nich...wyrocznią

To nie takie proste bo z jednej strony dobrze jak słuchają matki a z drugiej trzeba uczyc samodzielności bo to jest bardzo wazne w życiu. Trudno znaleźc złoty srodek.

Aha...i tu jest ból, bo ja chciałabym jedno i drugie a złoty środek najczęściej jest nieosiągalny świadomie, najczęściej to dzieło przypadku...i jakiegoś nieodgadnionego instynktu...nic tylko "szczelać"
iwonaz 22:25, 30 lip 2012

Monika352 napisał(a)
Iwonko pięknie u Ciebie! Laweczka super nabytek! A zieleń trawnika .... Do pozazdroszczenia. serdecznie pozdrawiam m

Dziękuję za odwiedzinki imienniczko mojej siostry...w dodatku z przepięknego miasta
Sebek 22:33, 30 lip 2012

Iwonko, ale przepięknie u Ciebie - widok z okna masz cudny!
iwonaz 22:48, 30 lip 2012

Hej Sebek, jeżeli masz na myśli ten widok z góry to jest ta część od strony drogi powiatowej, nad którą w tym roku najwięcej pracuję, ponieważ była strasznie monotonna. Fakt, teraz trochę przystopowałam bo mam wrażenie, że jestem o krok od przekombinowania, dałam więc sobie na wstrzymanie. Pozdrawiam
iwonaz 22:15, 01 sie 2012

Zaczynają kwitnąć dalie...i pierwsza wpadka!...ja takiej nie zamawiałam, miała być Dukla a jak zdołałam ustalić to jest Honka Surprise

ooo taka mała jest, a ja lubię giganty

a teraz giganty mniejsze i większe

i takie skarby

iwonaz 19:36, 02 sie 2012

Weroniko to jest ten prototyp, który muszę jednak jeszcze raz przetrzeć i dać jeszcze jedną warstwę...zastanawiałam się czy zrobić je z przecierkami....ostatecznie zdecydowałam się na gładko. Nie mam żadnego zdjęcia tego krzesła przed przemianą ale jak dojadą do mnie 3 pozostałe do przerobienia wtedy wrzucę fotkę. Pierwotnie były brązowe z rudym siedziskiem w paski. Mam do nich już stół, który też przemaluję, jest rozkładany więc na "letnie przyjęcia" na tarasie przyda się.

To zdjęcie bardziej oddaje kolory

Konstancja30 19:58, 02 sie 2012

ochhh jooooooooooooo ... ... rewelacja ... ja mam na sumieniu przejęcie mienia śmietnikowego 4 sztuk bardzo podobnych ... małż omal nie umarł jak je targałam ... pozbyłam się już starego ale mega mocno przywiązanego lakieru ... wybieliłam i no właśnie ... stanęłam przed tapicerowaniem ...
Przetacznik 21:20, 02 sie 2012

[/quot

Ach jakie eleganckie! pięknie je odrestaurowałaś, takie kobiece, ten materiał bardzo mi się podoba i ładny kształt lekko wygięty oparcia... Jak zrobisz wszystkie to będziesz miała super zestaw, gratuluję naprawdę urocze : )
Przetacznik 21:23, 02 sie 2012

jak to przyjemnie nastrojowo wygląda i kotki w ogrodzie i trampola ( my mamy taką małą w pokoju dzieci ; ) ) i przepiękna trawa, kwiaty...