ALe piękne rabaty! Hortensje wielkie! Ile one mają lat? I rabata wiejska bardzo swojska i bezpretensjonalna! Nie wszystko musi być takie nowoczesne Akurat z tym murem bardzo to fajnie wygląda i zastanów się trzy razy zanim zaczniesz tam pakować kule na pniu!
Hmmm.... Czy ja dobrze myślę, że Twoje powitanie oznacza, że ja się tu nigdy jeszcze nie wpisałam?
A teraz wpisując się, się nie przywitałam
Kasiu, nie wiem, jak to się stąło tyle razy tu już byłam, znam ten ogród, zachwycałam się nie raz
Byłam więc przekonana, że już się witałam.
Wybaczysz mi, prawda? Wybacz...
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Kasiu odgrzebałam tę piękna fotkę u Ciebie !! Jak ja uwielbiam wiosnę !!! Tak krótko trwa... i zapowiada lato A teraz, teraz to juz jarzębiny kwitną i strasznie nie chceę zimy!!
KONWALIE to jest to!!
Też mam u siebie skoro, bardzo łatwo się u mnie same rozmnożyły tworząc już dośc duże poletko a tylko jedną kiedyż kupiłam
Pozdrawiam Cię serdecznie M
Horti przecudne - sadziłaś je pojedynczo, czy po kilka sztuk w jednym dołku???
A może podsadz Ilexem??
Ja moje kulki ciacham na wyczucie - od góry w dół
Kasiu bardzo brakowało i Ciebie i Twojego ogrodu. Szczerze mówiąc na zamieszczonych rabatkach nie widać cienia zaniedbania, ba rabatki wyglądają kwitnąco!!!
Brawo
A ja się pocieszam, że nie tylko ja mam chwaściory na rabatach A co tylko ja mam kicać i wyrywać A tak poważnie to u mnie problem jest w tym ,że na razie obsadzam po kolei miejsca w ogrodzie i jeszcze dużo mam nie obsadzone i tam chwasty mają jak w raju, bo i kory NIET
Witaj Kasiu
Natknęłam się dziś na Twój ogród i jestem pod wrażeniem tego, jak pięknie wygląda po tak krótkim czasie. Najbardziej zainteresowała mnie jednak rabatka powyżej bo właśnie tworzę coś na ten wzór. Mam rząd modrzewi a przed nimi bukszpany, między nimi po bokach dwie limelight ale chce dosadzić jeszcze kilka żeby wyszedł szpaler. Jeśli możesz napisz mi jak gęsto sadziłąś swoje, bo nie chciałabym przedobrzyć