Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:56, 22 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Nie wiem dlaczego sądziłem, że wrzośce tutaj przetrwały....Brakuje mi ich tu... Ale ciekawe co dasz znów między kulki

Niby przetrwały i nawet je poczyściłam, było nieźle, ale nieporządnie strasznie, wyrwałam i dam do Babci Jasi, a tutaj myslę co posadzić hehe
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:55, 22 maj 2012

Do góry
finka napisał(a)

Witaj Danusiu, ten Ophiopogon to ile ma lat? jest już spory...
pozdrawiam

Tutaj był stary, ale wymarzł, ten jest nowy. Dopiero posadzony, po około 3 latach w dobrej ziemi tak urośnie z małej roslinki.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:53, 22 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Przyszlam powzdychać, poogladałam a bez jakbym czuła . ślicznie to wszystko wygląda. Leżaczek świetny, pamiętam rozmowy o nich w ubiegłym roku... a co to za trawka koło kul tych lustrzanych i miedzianej (?)

To Carex morrowii 'Ice Dance' - ten zielono-biały
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 06:44, 22 maj 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Konstancjo, ładnie opisałaś to spotkanie, na którym Cię nie było ( mnie też )
zdjecia piekne
ale dla porzadku- 'jak mleko rozlała się' rogownica

tak ... ... a taka byłam dumna jak w naiwności swojej cieszyłam się, żę sobie przypomniałam ... to enta wtopa w dwa dni ... obawiam się, że jedyna słuszna decyzja to zakaz używania nazw szczegółowych

Hi, hi , hi ...... spoko ja też tak mam..... znam kilka nazw, kilka udaje mi sie przypomnieć..a reszta jeden wielki haos... dlatego jak nei mam czasu kuknąć do kartki...albo odszukać szarą komórkę odpowiedzialną za jak zwykle skomplikowaną nazwę....to nie podaję nazw. Wywołana do tablicy szukam ........ tych co dużo szukałam - zapamiętałam.....
Ogródek Hanusi po zimie 06:43, 22 maj 2012

Do góry
Haniu, bardzo Ci dziękuję, przyzwyczaiłem się do Twojego avatara, Jesteś sympatyczną i pogodną osobą Bardzo Cię polubiłem i zaglądałem codziennie, nie wpisywałem się za często bo nie mam czasu ale cały czas na bieżąco śledzę Twój wątek. Jestem wzrokowcem a avatar ma za zadanie ułatwić rozpoznanie odwiedzającego a nie zmylenie przeciwnika. Jeszcze raz wielka prośba nie bałagańcie na forum, po wczorajszym dniu odpuściłem sobie forum. Pozwól Haniu że podkręcę Twój licznik bliżej następnego rekordu. Dla Ciebie mój widok z bramy, niech ci świeci jak najdłużej, dobra kobieto.
.
Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012 06:38, 22 maj 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Bogdzia, chyba ja Cię poturbuję i znajdzie się trochę pomocników za takie głupie gadanie.
Ogrody w tym roku wszystkie dostały w kość....... a pomimo to Twój i tak się obronił i pokazał, że jest piękny
Ogród to jedno a wspaniali gospodarze to drugie..i tego nie zmieni najgorsza zima, wiosna i lato

I nie zarzucaj nam , że przesadzamy. Sama prawda i tylko prawda

Niech żałują Ci co nie byli ..... było SUPER

Zgadzam się z ostatnim zdaniem , niech żałują bo atmosfera była super.

Dobijcie leżącego )))))))))

Martek..... zamiast leżeć zapisuj się na spotkanie za rok.... miejsca limitowane......

Bożenka..jakby co, to ja za rok też się zapisuję na spotkanie Trzeba będzie zobaczyć te rh-aczki w kwieciu......
I dzięki temu, że teraz kwitły azlie i niektóre rh..to za rok można zrobić spotkanie jak kwitna te inne, które kwitnąć nie miały, bo nie ich pora..... i znów będzie ciekawie....

Tak mi się pomarzyło ...... a Bożenka z powodu tych spotkań pójdzie z torbami i skończy na zawał serca....... a ja myślę poważnie nad Wspotkaniem Dolny Śląsk.. na święto róz nie mam szans się wyrobić...
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 06:33, 22 maj 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Moja droga odległości w Polsce nieduże tylko drogi słabe
Z kielc do Wrocławia przez Częstochowę to jak ode mnie do Łodzi

w takim razie do zrobienia ... tylko ja muszę w eskorcie bo inaczej z Władywostoku będę koleją transyberyjską wracać zamiast z Wrocławia

Zapomniałam że z punktu A dp punktu B najtrudniej trafić
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:15, 22 maj 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

o tą trawkę mi chodzi a przyjrzałam się to kula chyba szklana nie miedziana
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 05:41, 22 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Z Kielc do Wrocławia na spotkanie ogrodowiska nie jest tak daleko A najbliższy zjazd u Danusi 2 czerwca. Niestety ja nie mogę dojechać ....

Marzenka zeskanuj tę mapę na której to blisko i mi przyślij ... tak długo będę małżowi to wmawiać aż sama w to uwierzę ... w sumie to w PL wszędzie jest blisko ... i dla takich chwil warto ... w czerwcu istnieje domniemanie komunijne i smutno mi ale chyba nic z tego i u mnie ...

Moja droga odległości w Polsce nieduże tylko drogi słabe
Z kielc do Wrocławia przez Częstochowę to jak ode mnie do Łodzi

no właśnie... gdybynie te drogi życie byłoby przyjemniejsze, a czas pokonywany szybszy Aniu ale do mnie masz blisko jak jedziesz do mamy , żec można 'po drodze'
ogrodoweimpresjejolki 02:02, 22 maj 2012

Do góry
Jolu, hej!

Bajkowy ogród Weroniki 01:04, 22 maj 2012

Do góry
Weroniko, rewanżuję się
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 00:54, 22 maj 2012

Do góry
Joanko piękny i delikatny jak jego właścicielka , awatarek super
Ogród pokazowy firmy GAMA z Łodzi 00:54, 22 maj 2012

Do góry

Mój 4 arowy azyl... 00:53, 22 maj 2012

Do góry
Ogrody, niestety, w złym stanie. Mnóstwo roślin przemarzło! Irgi płożące prawie w całości, powojniki, trawy...
To, co kwitło: kilkanaście kwiatów powojnika,

krzewuszki w dwóch kolorach

i palibin, którego zapach roznosił się wokół!

W parku kwitły zawilce

żółte kosaćce
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 00:51, 22 maj 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Ireno, ale Ty jesteś kobitka "niczego sobie". Jak z najlepszych włoskich filmów - Diva.

Bo Irenka to "stara" celebrytka Ircia sorki za te "koligacje" będzie pasowała do Ciebie

Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 00:43, 22 maj 2012

Do góry

Floriada 2012 00:42, 22 maj 2012

Do góry
Co ten kształt przypomina?

Sklepienie
Holendrzy mają mało miejsca pod uprawy.Może by tak na ścianie w salonie uprawiać zioła,truskawki,kwiaty...
Pachnące pomidory ,można spróbować i wszystkiego się o nich dowiedzieć.
Ogrodowy zawrót głowy, czyli początki przygody mojego życia. 00:30, 22 maj 2012

Do góry

ogrodoweimpresjejolki 00:28, 22 maj 2012

Do góry
Ale narozrabiałam , ale naprawdę podobny do Joli myślałam,że brat, bo męża pamiętam ze spotkania u mnie sorki dziewczyny, na przeprosiny spotkaniowy Chopin

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies